LoveableMe RR -> RE: Инсеминација II (3.10.2013 10:40:48)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Milicka 30 LoveableMe RR досега сопругот има правено два спермограми со спермокултура, првиот спермагромот беше теразоотоспермија а спермокултурата беше негативна, а на втората спермокултура пишува вака (баш сега пребарав) - Изолирана е бактерија Е.коли и пиеше антибиотик ама не се сеќавам кој. А јадеме и двајцата, бадеми,лешници со мед...а да ти кажам кренавме раце од витамини пиеше секакви , имаше едни и од грција ги купувавме ама без резултат, а да ти кажам тие витамини се доста скапи оти они обично се за 10 дена. И сега пие само Ц,цинк и селен. Кај мене резултатите се супер, имам и нормална овулација, хормоните ми се добри, немам бактерии,пап тестот ми е добар. Сега си порачав матичен млеч со мед читав имало многу добри резултати и за двајцата. Јас инаку се спремам за втора инсеминација, мислев да одам наредниот месец ама докторот инсистира па од утре почнувам со кломифен па ќе видиме. Затоа девојки доколку имате совети слободно пишувајте. Извинете за долгиот пост. [sm=smiley1.gif] Миличка, ешерихијата многу тешко се искоренува освен со специјализирана терапија, мој совет е уште еднаш да направите спермокултура, некогаш бактериите латентно опстојуваат во организмот, па прават бељи за забременување. Hopeful, не очајувај, само храбро, не знам, може треба да се послуша Vezilka RR, мислам дека пишуваше по нејзината успешна инсеминација дека мирувала до тестот за бременост, па женски може и тоа е лекот за успешна инсеминација. Ајде, храбро главите горе, [sm=bravo.gif]
|
|
|
|