|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  71 72 [73] 74 75   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
17.6.2014 19:11:51   
Dilina
Loveable слабо денес кај кафематов, остана ова се за нас, него вечер шо ќе правиме, т.е. маживе наши јака им душа user posted image дај да не се лакомиме, нека има нешто и за утре user posted image

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1801
17.6.2014 19:48:34   
Defne90 RR
Веќе може да се каже и добро вечер,почна веќе да се стемнува.
Инаку јас цел ден по дома со децата,трчам де по едното де по другото,како и секој ден,ама денеска посебно нервите ми ги искинаа.user posted image Ама деца,нема што да се прави,и ним им е досадно внатре цел ден се па не знаат што да прават веќе од здодевност.А и со ова времево ама цел ден врне,абе не да врнеше туку истураше.
Ајде отидов сега може ке излеземе малку и до плоштад,кога престана да врне,цел ден сме дома.Ајде поздрав и имајте убава вечер.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот Dilina)
Непосредна врска до пораките: 1802
17.6.2014 21:40:56   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Defne90

еве ме дилина,да ве поздравам,фала за грижата,инаку доbар е синко,не знам што вирус беше тоа еден ден температура имаше и повраќаше и толку.Сега сме на антибиотик,ама добар е нема ни температура ниту повраќа.user posted image Инаку јас од сабалје да ви кажам право немав време ни да јадам а камоли пак време за кафе да оддвојам.user posted image
Абе денеска не знам што им е на децата мои цел ден пиштат и се караат по дома,и секое со своите желби.Да не знаеш на кое да угодиш попрво.user posted image И да ви кажам право грло ме заболе и мене од викање по нив.user posted image Понекогаш ко мали ѓаволчиња се однесуваат.Само да се направи некоја белја и пакост и да ми водат инает.user posted image
Поголемиот сега излезе надвор,малото е до мене и чека да му пуштам песни на компјутер.Така да јас изгледа пак ќе морам да станам.user posted image
Ајде да го фркнам на брзина кафенцето и да започнувам со обавезите по дома.Поздрав женески и имајте убав ден.user posted image

Дефне виρус е стомачен и Јана саботата ноќта цела ноќ повρаќаше 5 пати менував постелнини и ја пρелсκував и неделата сабајлето повρаќаше и толκу беше, а мм па ноќесκа повρаќаше и цел не е му аρно, а одρучеκва. еве и јас и стомаκот κо да ме боли, сега ми е стρав и за Михаил и тој да не го фати пошто и тој сега пρед легнување малκу κо да повρати
А зошто вие за виρус пиете антибиотиκ? Обично за виρус не се дава, зашто виρусот дуρи сам не помини ништо не го спρечува

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1803
18.6.2014 0:18:19   
Defne90 RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Defne90

еве ме дилина,да ве поздравам,фала за грижата,инаку доbар е синко,не знам што вирус беше тоа еден ден температура имаше и повраќаше и толку.Сега сме на антибиотик,ама добар е нема ни температура ниту повраќа.user posted image Инаку јас од сабалје да ви кажам право немав време ни да јадам а камоли пак време за кафе да оддвојам.user posted image
Абе денеска не знам што им е на децата мои цел ден пиштат и се караат по дома,и секое со своите желби.Да не знаеш на кое да угодиш попрво.user posted image И да ви кажам право грло ме заболе и мене од викање по нив.user posted image Понекогаш ко мали ѓаволчиња се однесуваат.Само да се направи некоја белја и пакост и да ми водат инает.user posted image
Поголемиот сега излезе надвор,малото е до мене и чека да му пуштам песни на компјутер.Така да јас изгледа пак ќе морам да станам.user posted image
Ајде да го фркнам на брзина кафенцето и да започнувам со обавезите по дома.Поздрав женески и имајте убав ден.user posted image

Дефне виρус е стомачен и Јана саботата ноќта цела ноќ повρаќаше 5 пати менував постелнини и ја пρелсκував и неделата сабајлето повρаќаше и толκу беше, а мм па ноќесκа повρаќаше и цел не е му аρно, а одρучеκва. еве и јас и стомаκот κо да ме боли, сега ми е стρав и за Михаил и тој да не го фати пошто и тој сега пρед легнување малκу κо да повρати
А зошто вие за виρус пиете антибиотиκ? Обично за виρус не се дава, зашто виρусот дуρи сам не помини ништо не го спρечува

Па нам секогаш ни препишуваат антибиотик за вирус кога ќе ги фати.Не може ни да им помине без антибиотик а посебно на поголемиот синко,значи ако не пие антибиотик или ако пие некој слаб антибиотик се случува да биде болен и по еден до два месеци.Има многу слаб имунитет и матичната не смее да го осатви без анитибиотик.Се случува често да качи и температура до 40 степени и со ништо да не можеме да ја симнеме.Страшна работа е,а го видам дека е болен косата ми се крева на глава ос страв што би можело да не снајде и преку што треба да минуваме.Туку да чукнам во дрво само еден ден беше болен и оздраве,сега си е ок нема ни температура ни повраќа изгледа се повлекол вирусот,којзнае.Малото за среќе не фати ништо,заприметив дека ете веќе два пати како се разболува М а малото не го фаќа.Ама тоа постојано јаде здрава храна и овошје а М долу кај баба му и дедо му само салами и јајца му пржат.И си се одвикна од здравата исхрана и не можам никако да го убедам да касне нешто хранливо и здраво.А долу на старите им е побитно само нешто да се јаде отколку тоа нешто да биде здраво па макар и количински помалку.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1804
18.6.2014 9:12:59   
AneLav RR
Јас ако не сум деновиве вие кафеuser posted image нема да се напиете...user posted image
user posted image
Еве едно вакво некако ми изгледа на брзинско на ексuser posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

Непосредна врска до пораките: 1805
18.6.2014 9:29:56   
princessa
Богами така еuser posted image . Јас отварам тема кафемат гледам дека не си ставила кафе и си одамuser posted image . Анелав ако не си ти ќе пропаднеме, цела тема ни ја оддржаваш ем со две деца. Јас пошто си пијам едно нес сега и не ми текнува да послужамuser posted image . А плус ти најубо кафе ни вариш, да си ни жива и здраваuser posted image

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1806
18.6.2014 10:01:49   
AneLav RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ве сакам сите вие сте ми врска кон останатиот свет... Да не сте вие начисто ќе полудамuser posted image
Некогаш имам помалку некогаш повеќе време зависи... Во периодов за чудо не ми досаѓаат кога сум на компјутер инаку не можев да седнам. Ај по еден сладолед за муабетов овде сонце има па ме асоцира на сладоледuser posted image
user posted image
Кој каков сака нека си земеuser posted image

(Одговор на членот princessa)
Непосредна врска до пораките: 1807
18.6.2014 10:10:01   
princessa
И јас ве сакам ситеuser posted image user posted image user posted image user posted image а и јас што да кажам ако не сте вие скоро никој немам во ова проклета туѓина јабанаuser posted image . Единствено место ми е рр каде можам да си полафам со наши луѓе на наш јазик.
Јас сум голема сладоледарка па ќе си се послужам од повеќето врсти. Имајте сите убав ден а и јас нека имам денес барем малку да ме избави user posted image од кенкања и сл.работи. Сега ќе стане веќе од спиење па да одиме до надвор да купиме на дада нуркачка опрема за капење. Ме уби веќе нејзиниот страв од капење и тоа во корито. Чаре?

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

Непосредна врска до пораките: 1808
18.6.2014 12:07:32   
LoveableMe RR
Ај повелете со сладоледите на Анелав на терасава, да пивнеме по едно кафенце и да муабетимеuser posted image

user posted image

user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1809
18.6.2014 14:20:16   
Melanija RR
Ем поглед ем кафе ем фини луѓе user posted image
Навистина од секојдневието само овде на РР одмор и муабет за душа user posted image Совет и смеа user posted image
Се надеваме дека сонцето ќе остане а дождот нема да дојде па ќе продолжи убавиот ден

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1810
18.6.2014 16:00:05   
Defne90 RR
Имаш право Меланија само на рингераја има таква дружба,на друго место нема навистина.user posted image
Абе да ти биде мерак да испиеш кафе овде.user posted image
Е да продолжи убавото време ама ете кај нас полека почна да се наоблачува се склопија облаците отсекаде,и јас правец дома со децата додека не се истурило.Ама ете пак на дружба,навистина ми го менувате здодевното секојдневие женски и секогаш го правите поубаво и повесело.user posted image
Поздрав за пријателките рингерајки,имајте убав и пријатен ден и уживајтеееее,времето нема да ни го расипе доброто расположение.user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1811
18.6.2014 19:14:28   
Tanjat7880
user posted image
Epa denes a I denovite pred ovoj puknav so dozdot,taman ke se stokmam da odam nekade(pazar,banka,market..)I ke plusne,dens tri pari me izbanja dozdof,shto e mnogu mnogu e,do kogaaauser posted image
A ti Defne ke dadesh li mislenje vo temata Vikend A?!

Непосредна врска до пораките: 1812
18.6.2014 23:48:33   
deluxe
user posted image
Добра вечер женички,јас се извинувам ама денес зафатена со спремање и гости не стасав да ве почестам торта за роденденката моја која денес полни 9 годиниuser posted image
Повелете сечете и јадетеuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1813
18.6.2014 23:58:18   
Melanija RR
deluxe RR да е жива и здрава, среќна и весела user posted image ти порасна девојчето user posted image сечам и јадам дури си читкам и пишувам на РР

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1814
19.6.2014 0:23:53   
Defne90 RR
Нека е жива и здрава малата лепотица, делукс и многу здравје и среќа понатаму.Земам и јас од тортата да се почестам.user posted image user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1815
19.6.2014 9:35:47   
princessa
Да е жива и здрава, голема да растеuser posted image user posted image user posted image . Убаво ќе си се почастимеuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1816
19.6.2014 9:38:20   
LoveableMe RR
Честитки, голема да расте user posted image user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1817
19.6.2014 10:22:30   
Dilina
Голема да расте ќеркичката Делукс :) user posted image
Само за убави работи вака да си зборуваме user posted image

Ајде денес јас ќе ве почастам турско кафе, прекорачив па почнав да си го пијам у денот еднаш обавезно, епа неможам веќе приѕтисокот ми е 50 со 90 а душата ми бара кафенце.... онака слабичко ама битно ќе се напијам едно

Ај добро утро на сите, се надевам денес нема да истури како вчера па ќе можеме да шетнеме малце од малце......
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1818
19.6.2014 10:39:44   
Defne90 RR
Добро утро и од мене,и јас сум за турско кафе дилина,баш убаво што сабалјево си приготвила.user posted image
Јас верувале или не откако сум станата уште немам пиено,нешто со децата нешто обврски по дома и не стасав да испијам едно.user posted image
Ако ама затоа пак рингерајкитесекогаш се овде за да честат по едно.Ае наздравје кафето женски и имајте убав ден,се надевам, нема да ви заврне,па дождот да ви ги расипе плановите.

(Одговор на членот Dilina)
Непосредна врска до пораките: 1819
19.6.2014 10:53:10   
elenak
Морнинг и од мене, си пијам ладно кафе, како и секое утро. Ќе си сварам и почнувам со приоритетните обврски прво, шмрцнувам успат ама додека да стигнам на раат да седнам да си го испијам кафето веќе е изладено.user posted image Леле бре, не знам што ќе се прави летово по жештините, ова дете станува и одма надвор бара да оди. Вчера доби нови играчки на подарок па ќе одвлечеме внимание бар еден саат, дури да фати сенка во двор, ама тоа само денес ќе биде. user posted image
Имајте убав ден женички!

< Поракaта ја уредил elenak RR -- 19.6.2014 10:54:09 >

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 1820
19.6.2014 11:13:31   
Tanjat7880
user posted image
Devojki,kafica,mozda kasnam no nikogash ne e na odmet istata,neli?!
Delux da ti e ziva I zdrava princezata,pa nie epten vrsnici sme imale,moeto za dva meseca ke polni 9 godini.
I do koga ke ne "utepuva"dozdoF,bash go preterauser posted image

Непосредна врска до пораките: 1821
19.6.2014 11:37:56   
mama_06
user posted image

Еве салдолед да си го крениме серотонинот на ова тмурно време. Таман после кафево од Тања
Делукс голема да растит принцезата, жива и здрава да е.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1822
19.6.2014 13:03:15   
Felly RR
Мхмхммммм, што честовки паднале во кафематов, ќе си земам од се. user posted image
Делукс, среќен нека е роденденот на малата принцеза!!! user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот mama_06)
Непосредна врска до пораките: 1823
19.6.2014 15:21:49   
AneLav RR
Ај јас едно попладневно кафенце да частам временцево само за еден бокал кафе до нас и цел ден да си го цугаш да не западнеш у несвест...user posted image
user posted image
Еве јас сум оваа и денес вакво ми треба user posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1824
20.6.2014 8:57:54   
princessa

Добро утро женички од мене, ај не само Анелав да ни вари кафе срамота ја изнамачивме па и јас се пријавив да ја одменам. Па повелете на едно ирско кафе, мене ќе ми требаат едно 3user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 1825
Страница:   <<   < Претходна страница  71 72 [73] 74 75   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  71 72 [73] 74 75   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?