|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  72 73 [74] 75 76   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
20.6.2014 9:00:29   
princessa
И имајте убав денuser posted image , заборавив да напишам. јас сум од 5 саат буднаuser posted image

< Поракaта ја уредил princessa -- 20.6.2014 9:02:52 >

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

(Одговор на членот princessa)
Непосредна врска до пораките: 1826
20.6.2014 10:28:52   
AneLav RR
Жени денес како сум го шмркнала тоа кафето од сабајле на нога. Правев горе припреми за чистење свеки ќе дојде после да ги почува ѕверчињава додека спијат, а јас да средам. Денес нема попладневна дремка со дечкиве па затоа ај да шмркнам уште едно кафенце оти ќе ми треба. Кој сака нека се послужи...
user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

Непосредна врска до пораките: 1827
20.6.2014 10:59:12   
LoveableMe RR
Јас ќе се напијам, супер е кафенцето во овој тмурен ден, кгоа ли ќе се оправи времево?

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1828
20.6.2014 12:48:48   
Melanija RR
Еве го се оправи се појави сонце ама до кога никој не гарантира user posted image и јас сум за кафе ама ми се јаде и едно големоооо Родео

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1829
20.6.2014 13:18:21   
princessa
Ова лето изгледа нон стоп ќе биде така. Многу е тмурно и мачно времето а децата многу страдаат. Пак почнуваат да се разболуваатuser posted image

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1830
20.6.2014 13:35:43   
Defne90 RR
Добар ден и од мене абе ова времиштево што ме нервира ме нервира туку и други работи ми одат на нерви.Вчера малото ми ја расипа тастатурата од ком и сега пишувам од моб.Ама жива нервоза е тоа.Додека да се уклучи па да напишам абе се изедов пд мака.Одам до продавница по нова затворено.Абе баксуз жив сум.А и децата дека надвор е студено внатре збеснуваат.А јас уште немам кафе пиено како и обично де.Ајде земам овде ако не дриго барем виртуелно.поздрав и имајте убав ден.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

Непосредна врска до пораките: 1831
20.6.2014 13:49:30   
Tanjat7880
user posted image
Eve,kontra na vremevo-nevreme nie ke se osekjame super a ushteposuper ke se pocastime!
Devojki,jas bash ja zabegaf,denes mi trgna "investiranje"vo sebe pa vo toa ime aj site na ubav desertuser posted image vi posakuvam ubav vikend!

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1832
20.6.2014 18:43:10   
mama_06
Леле колку е убоооо, алал да ти е Тања ми го погоди дамарот со десертов. Ај сеа каВе да се напиеме
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

user posted image
Eve,kontra na vremevo-nevreme nie ke se osekjame super a ushteposuper ke se pocastime!
Devojki,jas bash ja zabegaf,denes mi trgna "investiranje"vo sebe pa vo toa ime aj site na ubav desertuser posted image vi posakuvam ubav vikend!

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1833
21.6.2014 10:14:49   
Melanija RR
Добро тмурно утро user posted image ајде уште денес од утре сонце user posted image и за инат на времето

user posted image
user posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот mama_06)
Непосредна врска до пораките: 1834
21.6.2014 10:22:36   
AneLav RR
Зошто бе никој не служи кафе ако ме нема мене user posted image ?
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1835
21.6.2014 10:35:21   
Defne90 RR
Добро утро и од мене.И кај нас времево е за нигде ладно е и дува студен ветер.Ама ајде да се надеваме дака од утре ќе се стопли па ќе можеме да си уживаме во летните денови што ни претстојат.user posted image Туку кога нема кафе нема ама пак кога има да се чудиш од кое да се послужиш.user posted image Епа женски имајте убав и пријатен викенд.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1836
21.6.2014 10:39:28   
AneLav RR
Со Меланија сме послужиле во исто време и јас ќе си земам од дветеuser posted image Ми треба...
Дафне и ти имај си убав викенд...

Непосредна врска до пораките: 1837
21.6.2014 14:37:02   
Defne90 RR
Кај сте бе женски,ве нема нешто денес на муабет.Сигурно сте зафатени по дома сепак сабота си е ден за работа.user posted image Или пак сте на прошетка сега кога огреа сонцето.Барем кај нас грее де.Кај вас каква е аитуацијата со времето.Отсабалје значи беше толку ладно што запалив и оган,а сега пак кога се стопли и надвор внатре стана пекол жешко.Ама кој ме тераше да палам оган.Сега ги имам отворено прозорците и се ладиме со синко.user posted image
Туку дај некоја нека почести нешто оавежително,сега баш е за нешто такво.Јас и денес од телефон ве дружам,от сабалје со обврските немав време да појдам со продавница да купам нова тастатура.Ајде јас чекам некое сокче,по можност кока кола со многу лед.user posted image
Ве поздравувам.user posted image

< Поракaта ја уредил Defne90 -- 21.6.2014 14:41:04 >

Непосредна врска до пораките: 1838
21.6.2014 15:13:58   
Melanija RR
Defne90 тастатура во понеделник user posted image и во Ск одеднаш сонце па бевме на едно кругче со М да се посунча и дома на спиење user posted image што убаво избор на кафе user posted image

Еве нешто освежително
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1839
21.6.2014 17:07:52   
Snowhite RR
Дефне си ме пресмеала, оган си запали а? Денеска официјално почнува летото, бај д вејuser posted image
И јас си пијам кафе со свекрва ми, па да се спремаме за на роденден од 6 сме кај другарка, за двете деца слави, дупли роденден
И доста беше временска прогноза дај нешто друго пофалете се, јас скорз го игнорирав времево и не го коментирам повеќе за инатuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 1840
21.6.2014 17:22:07   
Defne90 RR
Абе зимурливка сум јас голема ама ова не е ништо лани се сеќацам дека во јули месец палњвме оган.Ова гратчево наше е чудно во еден ден можат да се сменат сите годишни времиња.А и мене веќе банална ми стана временаката прогноза.Нема веќе ни што да ае каже де.user posted image Меланија мене ептен убаво ми дојде твоето освежување.Ајде па уште малку вака ќе се разладуваме и по некоја плажа.Едвај чекам да дојде Август.user posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1841
21.6.2014 17:45:13   
LoveableMe RR
Браво бре женски, да не сте вие останавме без кафе/пијачки. Обавезно се послужувамuser posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1842
22.6.2014 10:06:39   
nataly86
Денес сите успани дека недела нема никој кафе да свари....Ајде јас сум ранобудна со мајстори по дома па повелете на кафее
user posted image

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 22.6.2014 11:59:54 >

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1843
22.6.2014 12:06:27   
Felly RR
Nataly, уште ли се занимавате со мајсторите? СТварно треба една тема да отвориме за мајстори по дома, па таму да си пишуваме user posted image Кафенцево е екстра, тамам ми е како за второ, а еве и нешто благо за со него. Ја уредив пораката, кога ставаш слика, оди на view image и потоа линкот ставиго меѓу двете игм [img] [/img]
user posted image

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 22.6.2014 12:15:56 >

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот nataly86)
Непосредна врска до пораките: 1844
22.6.2014 12:30:33   
bucko mal
Lele ne mi spomnuvajte majstori ke me poludat.Vo petokot ni stigna kujnata a utre trebase da se namesti.Arno ama izleze nekoe nedorazbiranje I se otkaza majstorot.
Sega treba drug da se bara,tamam se izraduvav ke si ja sredam kujnata dodeka sum doma.ufffff
Ovi pa nadvor sto trebase da rabotat,dve nedeli gi cekavme za ponuda a sega mesec dena im trebalo da pocnat so rabotauser posted image
Ke si se posluzam so kafe i slatko malku da smiram zivciuser posted image

You have to dream if before you can do it.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1845
22.6.2014 23:43:25   
mommy_angels RR
Не ми ги чепкајте мајсторите,мм е еден од нив user posted image user posted image user posted image
Ама меѓу нас кажано,потполно се согласувам со вас user posted image
Туку прекрасно време,максимално искористено сонце,арно ама утре е понеделник user posted image .Од мене лека ноќ

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 1846
23.6.2014 0:03:11   
Dilina
Јас денес дома не се прибрав ама еве да ве поздравам мамички, малце касно ама сепак проаѓам user posted image Лека ноќ, веројатно сте веќе исполегнати, утре јас честам кафе зашто денес не си ја посетив верната РР. user posted image

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 1847
23.6.2014 9:37:56   
AnnaMolly RR
Добро утро, добар ден. Што ми правите, женски?
Јас дремам на работа, малку работа, малку кафенце и така ќе помине денот :)
Многу почна да ми се јаде деновиве, ако продолжам вака има да се направам 200 кила за следниве 6 месеци user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Dilina)
Непосредна врска до пораките: 1848
23.6.2014 10:02:45   
miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Добро утро, добар ден. Што ми правите, женски?
Јас дремам на работа, малку работа, малку кафенце и така ќе помине денот :)
Многу почна да ми се јаде деновиве, ако продолжам вака има да се направам 200 кила за следниве 6 месеци user posted image

Срцка, многу ми е мило за твојата бременост, немам стигнато да ти напишам.. Со среќа нека ви е, да си имаш убава, лесна бременост....
Убав ден на сите ви посакувам user posted image

Животот е краток. Крши ги правилата, простувај брзо, бакнувај бавно, сакај вистински, смеј се неконтролирано и никогаш не жали за нешто што те насмеало.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1849
23.6.2014 10:11:01   
AnnaMolly RR
Фалааа Миана <3 И јас многу се радувам, ама многуууу ми е тешко, цело време ми се повраќа, ми се лоши... Жими мајка биле „утрински“ мачнини, кога траат 24 часа user posted image

Live and let live

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1850
Страница:   <<   < Претходна страница  72 73 [74] 75 76   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  72 73 [74] 75 76   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?