|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
23.6.2014 10:28:28   
LoveableMe RR
Добро утро, ајде кафенце и доручек од мене, имајте убав ден. АнаМоли земај бадемчиња, помагаат прoтив гадењеuser posted image

user posted image

user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 23.6.2014 10:29:26 >

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1851
23.6.2014 11:44:38   
Dilina
Loveable сакаш да си пукнам од мака, па не одам годинава никаде, ако пуштитш уште некоја приморска сликичка ќе си цркнам од маки user posted image
Него ви ветив бчера кафенце еве го и од мене

user posted image

< Поракaта ја уредил Dilina -- 23.6.2014 11:45:26 >

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1852
23.6.2014 11:50:18   
princessa
Јас ќе се напијам од твоиве кафиња, преубави се, баш си се потрудила. Многу е тмурно и ладно надвор и денес. Нема лето да има изгледа а таман шо почна. Имајте убав ден р-рајкиuser posted image

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

(Одговор на членот Dilina)
Непосредна врска до пораките: 1853
23.6.2014 13:20:50   
Tanjat7880
Dobar den I od mene,moze li edno UZAKI pred rucek?!
user posted image
Posle ubav vikend na jugot od zemjata ni pak vo KOLOTECINA peri,peglaj,rucek..

(Одговор на членот princessa)
Непосредна врска до пораките: 1854
24.6.2014 7:53:58   
AneLav RR
Ајде јас да ве почестам кафе утрово бидејќи ние почнавме пак по старо, се опраи времево и будни уште од 6ч..
user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1855
24.6.2014 8:08:44   
princessa
Нека е добро утро. Јас набрзина ќе шмркнам од кафето и доручекот и одам да ја носам Н на градинка. Не се има наспано и само плаче и нејќе да се спреми. Па кој и е крив кога ја носиме у 8ипол да спие а до 10ипол пее песни и сега и се спие.Нормално user posted image . Глава ќе ми пукне. А овде е уште многу ладно и пак ја активиравме есенската гардероба. Нешто мора да правам за подобрување на расположението.

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1856
24.6.2014 9:02:38   
LoveableMe RR
Добро утро, мене ми се спие ми се плаче од сабајле, дали до промениве на времево е, не знам....не едно три кафиња ми требаат да се расвестам...имајте убав денuser posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 24.6.2014 9:07:57 >

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1857
24.6.2014 9:04:02   
princessa
и мене и менеuser posted image едно три
ИЗВОРНА ПОРАКА: LoveableMe RR

Добро утро, мене ми се спие ми се плаче од сабајле, дали до промениве на времево е, не знам....не ендо тир кафиња ми требаат да се расвестам...имајте убав денuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1858
24.6.2014 23:10:57   
Felly RR
Гледам нема кафе, па да почестам јас нешто. И онака е доцна па да си поткаснеме малце, ајде кој е за. Мене стварно ми се јаде, а само се залажувам де со грицки, де со овошје, наместо подобро, се полошо си правам. user posted image
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1859
25.6.2014 0:35:03   
bucko mal
Aide zdrava hrana za dorucek vi spremivuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Epten sum u film vlezena denes user posted image user posted image

You have to dream if before you can do it.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1860
25.6.2014 8:04:32   
AneLav RR
Супер е ова само јас ќе додадам и кафенце да се докомплетираме:-)
user posted image

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 1861
25.6.2014 8:09:32   
miana
Добро утро и од мене женички.. Многу убав доручек и кафенце морам да признаам..

Животот е краток. Крши ги правилата, простувај брзо, бакнувај бавно, сакај вистински, смеј се неконтролирано и никогаш не жали за нешто што те насмеало.

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1862
25.6.2014 8:32:05   
princessa
Добро утро и до мене. Таман кафе не сум пиела па да се напијам на танане, а и ќе си каснам претходно. Кафе на гладен стомак не оди.Ептен сте се потрудиле, браво. Многу е ладно и денес и врне, па ќе си седам дома. Вчера се зезнав и излегов ама ме фати еден дожд, ме накисна и едвај стигнав Н да ја земам од градинка.
Имајте убав денuser posted image user posted image

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1863
25.6.2014 9:20:58   
Felly RR
Добро утро и од мене. Може и за мене едно кафенце, а од пицава никој не ми пробал, ако...ако..слабејте вие, јас ќе се дебелеам. user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1864
25.6.2014 10:11:18   
Tanjat7880
Felly,eve jas ja jadam pizava ti,eden kup raboti svrshiv od posabajle I sega bash mi treba istata...e a posle nea treba ovauser posted image
Se slagate?!E za ovaa kolicina na kafe treba I dobrovolci mnogu,pa ajkde navaleteuser posted image
Jas se spremam za nova runda majstori,i neli,nishto ne pocnuva(barem kaj mene)bez problemcinja no se nadevam ovaa situacija ke ja isteram porelaksirano,eh polesno e koga imash svoi lugje da nadgleduvaat I pomagaat...no aj so Gospod napred I samo zdravje,ke go pregrmam I ova jas.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1865
25.6.2014 10:40:40   
AneLav RR
Јас веќе навалив како што се заоблачи овде у несвест паѓам...user posted image

Непосредна врска до пораките: 1866
25.6.2014 10:42:40   
Defne90 RR
Еве ме и мене конечно дојдов до нова тастатура и сега можам да ве дружам постојано.Да знаете само колку ми недостигавѕе лелеее.Овие неколку дена се осеќав како да немам раце читајќи ве а не можејќи да ви пишам.
Туку ајде сега јас да си надикнадам што немам пиено кафе па обавезно се послужувам.user posted image Па наздравје кафенце на сите и имајте убав ден.user posted image

< Поракaта ја уредил Defne90 -- 25.6.2014 10:43:15 >

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

Непосредна врска до пораките: 1867
25.6.2014 10:47:15   
AnnaMolly RR
Добар ден и од мене. Кафенце ќе земам едно поретко, не ми годи ич кафето во оваа бременост, а многу ми се пие. Па во текот на денот едно кафе го лигавам малку по малку :)

Разгледувам понуди за летување во Охрид, па ако има некој информации и предлози од искуство, пишете во темата Летување во Македонија.

Live and let live

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1868
25.6.2014 10:58:51   
deluxe
Ај добар ден и од менеuser posted image Јас сум спремна за втора тура кафе.Тања ќе си се послужам од поголемите филџани,малите не ми бркаат работаuser posted image user posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1869
25.6.2014 11:21:21   
nataly86
Еве и јас ќе се послужам со поголемите филџани биејќи ова ми е прво кафе за денес...вредна бев правев благо сега малку пауза па се зафаќам со солено...гости имам после па да се покажамuser posted image

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1870
25.6.2014 11:27:09   
princessa
И јас си земам едно. Тмурново време ме убива. Дефне еве те, јас викав па да не удрило некој дожд во Берово и немате интернет.

(Одговор на членот nataly86)
Непосредна врска до пораките: 1871
25.6.2014 11:30:21   
princessa
user posted image
Јас да почестам за роденденот на мајка ми, 47години полни. Да е жива и здрава мамаuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1872
25.6.2014 11:36:46   
LoveableMe RR

Е па женички, бидејќи сме собрани денес во поголем број на кафематов, јас со кафето на рингерајкиве ќе послужам сладоледче, има за секого по нештоuser posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 25.6.2014 11:37:47 >

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1873
25.6.2014 14:10:39   
elenak
Сакам сладолеееед! Чоколаден не чепкајте, за мене е.user posted image Заспав дете денес порано оти сабајлево во 7 ми се исправи. Изгледа и беше жешко, многу е топло кај нас и некако спарно па жива вода се прави на спиење. Е сега на мене е ред за ручекот, сум си намислила летна манџа за денес, со сиренце туф туф. И јас како Алачки.user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 1874
25.6.2014 14:49:01   
Defne90 RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: princessa

user posted image
Јас да почестам за роденденот на мајка ми, 47години полни. Да е жива и здрава мамаuser posted image user posted image user posted image

Принцеса нека и е среќен роденденот на мајка ти,да е жива и здрава уште многу многу години.user posted image
Е еве ме,уште еден ден ако поминеше без рр навистина немаше да издржам.Толку ми недостигате па макар и еден ден да не ве дружам.
Туку да ти кажам право,кај нас во Берово навистина е топло многу,дожд не врнело,ама за денеска се спрема нешто.Инаку ептен е запарно и денеска не се дише дури.Ајде се надевам дека ќе не размине и денеска лошото време.Колку ни е убаво сега,ни се замараме со палење оган,ни мора да седиме внатре.Надвор постојано бараат малите,а кога пак е многу топло назад на тераса на ладовина и супер ни е.user posted image

Еленак и јас денеска летна манџа за ручек спремив,и нам нешто ни се пријаде со домашно сиренце и леб.Абе прсти да излижеш.user posted image

Ај чувајте и за мене сладолед,сега со тортата се заблажив.До после и сладоледот ќе го смучкам.user posted image

< Поракaта ја уредил Defne90 -- 25.6.2014 14:50:20 >

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

Непосредна врска до пораките: 1875
Страница:   <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?