весник -> RE: Вештачко оплодување V дел (5.8.2014 11:12:04)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Hopeful весник, вака некако беше и кај мене, со четвртата инсеминација. Се ок, истата терапија со кринон и аспирин, и биохемиска. Јас се си мислам кај мене да не е дека планинарев на Водно две недели после инсеминацијата, иако докторот викаше дека нема врска, ама кој да знае, повеќе среќа следниот пат. Сега кога ќе направам ивф, нема шанси да пешачам толку интензивно [sm=smiley1.gif] Инаку, ако уште немаш добиено, и ако евентуално фатиш ембрионче кога ќе излезе, може да го однесеш во Систина на испитување, како што ми кажа докторот, да се види да не имало нешто. не да немам,туку добив на 16 ден од трансфер,стомак ме отепа од болење,контракции јаки имав на секои 2-3 минути,како со нож да ме поминува некој.тоа беше само првиот ден.сега денеска ми е трет ден и само обилно крварам и малку ме боли стомак како менструални болки. фала ви на сите за утешните зборови.ај ве молам пишете ми,за тие имунолошки испитувања каде се испитуваат,за двајцата партнери,што поточно треба да пишува во упатот и од каде упат да извадам,од матичниот гинеколог.сега знаете матичниот гинеколог ништо не дава никаков упат за сопрузите.
|
|
|
|