scared RR -> RE: Трудници во првото тромесечје - до 12 недела ( II дел ) (2.1.2016 14:47:18)
|
Квиско, да знам дека не следи вакви бремености нема ни да барам да ме следи, ама кога веке прима пациенти зашто мене што толку време сум кај него не би ме водел. Проблемот не е само во памтењето туку во тоа што тој не ме ни праша за терапијата, ниту седна минутка да поразговараме. Секако дека ке го потсетам не ми е проблем. Во ред, не памти , и не може се да памти, ама да ми рече ти ги губеше во петта шеста недела? Многу убаво ме памти тој и по име и презиме, дури и мм го запамтил иако ретко доагал, ама кога ми го кажа ова се пресеков. Во однпс на неделите мене ми е битно заради терапијата што ја примам, за кога ми бил последен циклус не ме ни праша, а на последно ехо убаво се гледаше се, и знам дека на други женички им кажуваат мерки и недели според тоа. Не би ја препуштила бременоста на матичен од аспект на тоа што ми треба некој поискусен и постручен. Покрај септумот мене матката ми беше и проширувана, не знам кога ке почне да се шири како ке е, па ако не го следи тоа докторот кој ми ја правел операцијата кој. Затоа сакам кај него иако во други околности би го сменила веднаш.
|
|
|
|