gina -> RE: Вештачко оплодување VI дел (3.11.2014 12:29:40)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: bube10 gina, jas od 3 mesec pa do kraj na bremenosta se bockav so clexane, pa potoa gi zameniv za fraxiparine. Normalno e ovie inekcii da ostavaat modrici, jas cela bev so modrici i se mackav celo vreme so hepatrombin i mnogu mi pomogna. Se bockav sama bez nikakov problem, najprvo vo stomak do kaj 6- ti mesec, a potoa vo butovite ke si fatev od salceto malce :) Fondot gi refundira parite - 70% vraka od parite i za podnesuvanje ti treba fiskalna, smetkopotvrda, potvrda od transfuziolog ( deka stvarno treba da primas fraxiparine)kopija od licna karta, kopija od transakciska smetka, od stranata na fondot ke izvadis dokument za refundacija na sredstva i toj ke go popolnis i ova se ke go kopiras, bidejki originalite odat za niv a tebe na kopiite ke ti stavat pecat i brojce so datum koga ti se podneseni i parite ke gi imas na smetka za eden mesec. pozz i so sreka na site t blagodaram bube 10 ama mene mi rece Lazareski da gi primam znaci sega da odam na tranfuziologija pa tie ako sakaat da mi potpisat a ko ne nisto [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|