|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  39 40 [41] 42 43   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување VI дел
18.11.2014 18:58:22   
NovaN
Vi blagodaram na site za cestitkite i vi posakuvam site poskoro souser posted image .

Kazete mi samo Bhcg na kolku dena proveruvavte? Jas pravev vcera i sega ne znam dali vo cetvrtok ili petok, doktorot denes mi rece za 3 dena, ama ne znam dali mislese na 3 dena od denes ili na 3 dena od koga go pravev prvoto hcg? Aj pls sovet...

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 1001
18.11.2014 21:03:25   
kapina
Kolku ti bese betata. ako e kako mojata sega nizka treba da ja povtores na 48 casa

(Одговор на членот NovaN)
Непосредна врска до пораките: 1002
18.11.2014 21:06:14   
LoveableMe RR
НоваН, имаме напис за растењето на бетата, која обично се проверува на 48-72 часа од последното тестирање, повеќе прочитај ТУКА.

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1003
18.11.2014 21:32:54   
tea 88
NovaN jas posledno koga ispituvav beta isto bese ponedelnik i i mene mi rekoa za tri dena i znam jas togas go preprasav dr.toa znaci cetvrtok ili petok.toj mi rece cetvrtok i togas ispitav.poz i samo da raste betata

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1004
18.11.2014 22:42:58   
lena7
cestitki na site koi se bremeni imajte ubava i lesna bremenost

(Одговор на членот tea 88)
Непосредна врска до пораките: 1005
19.11.2014 9:57:37   
LoveableMe RR
Сасаицко, се ближи тестот. Да не направи во меѓувреме? Другите што правите? Како се чувствувате од терапијата? Мили4каск, утре пункција, се спреми ли?

*******2014*******
user posted image user posted image user posted image АКТУЕЛНОuser posted image user posted image user posted image

25.10 - mili4kask - почеток со терапија (Ивановски, Систина)
13.10 - Anonimen - почеток со терапија (Поповиќ, Систина)
01.11 - sanjaaaa - почеток со терапија (Ивановски, Систина)
04.11 - orchid7 - почеток со терапија (Лазаревски, Систина)
13.11 - SOLE - -почеток со терапија (Петановски, Ремедика)
26.11 - butterfly00- почеток со терапија (Лазаревски, Систина)
/12 - Kaya трансфер со смрзнати ембриони (Димитров, Ремедика)
/.12 - весник - трансфер со смрзнати ембриони (Лазаревски, Систина)
/12 - LoveableMe RR- трансфер со смрзнати ембриони (Димитров, Ремедика)
15.01 - Pinky30 - почеток со терапија (Глигор Тофовски, ГАК)

=========================
user posted image ИСЧЕКУВАЛКИuser posted image

09.11- Anonimen= пункцијa 11.11= ЕТ
20.11- mili4kask = пункцијa 23.11= ЕТ

=========================

25.11 - Anonimen = ТЕСТ
07.12 - mili4kask = ТЕСТ

2014 година

nataly86 user posted image Lina*user posted image Каrmauser posted image biljana87user posted image Anonimenuser posted image babylove**user posted image avgustina2 user posted image Kolacence user posted image lolla user posted image mesecina83 user posted image lily98 user posted image stefanieuser posted image Hopeful user posted image sonce79 user posted image tea88user posted image Nestrpliva28 user posted image Мilicka 30user posted image profe user posted image skrienauser posted image gina user posted image NovaN user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 19.11.2014 16:19:57 >

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1006
19.11.2014 10:11:37   
mili4kask
LoveableMe спремна сум, нема што, сега почнува онака малку да ме фаќа страв не од пункцијата туку од натамошното чекање, но мислам дека се ќе биде во ред. Утре во 9 е пункцијата синоќа примив Прегнил, добро се чувствувам, имам болки во јајниците нон стоп. Ќе ви пишам утре како сум поминала и колку јајце клетки ми извадиле. Ве гушкам сите user posted image

Непосредна врска до пораките: 1007
19.11.2014 10:15:49   
gina
mili4kask srekno utre opustise i miruvaj user posted image

(Одговор на членот mili4kask)
Непосредна врска до пораките: 1008
19.11.2014 10:27:48   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: mili4kask

LoveableMe спремна сум, нема што, сега почнува онака малку да ме фаќа страв не од пункцијата туку од натамошното чекање, но мислам дека се ќе биде во ред. Утре во 9 е пункцијата синоќа примив Прегнил, добро се чувствувам, имам болки во јајниците нон стоп. Ќе ви пишам утре како сум поминала и колку јајце клетки ми извадиле. Ве гушкам сите user posted image

Ајде, со лесно, ќе биде, навиваме за што повеќе јајце клеткиuser posted image

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1009
19.11.2014 10:49:40   
sanjaaaa!
mili4kask среќно утре на пункција!!!! Те чекаме утре да ни пишеш дека ти извадиле доволно квалитетни јк!!!! Со лесно и се најубаво панатаму!!!! user posted image
Јас два дена се боцкам со фостимон и засега се осеќам исто како и порано, нема некоја посебна разлика, можеби понатака, кога ќе примам поголема доза фостимони!
mili4kask ти колку прими фостимони, сигурно ти стигна дозата што е покриена од фондот?
поззuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1010
19.11.2014 11:04:52   
mili4kask

ИЗВОРНА ПОРАКА: sanjaaaa!

mili4kask среќно утре на пункција!!!! Те чекаме утре да ни пишеш дека ти извадиле доволно квалитетни јк!!!! Со лесно и се најубаво панатаму!!!! user posted image
Јас два дена се боцкам со фостимон и засега се осеќам исто како и порано, нема некоја посебна разлика, можеби понатака, кога ќе примам поголема доза фостимони!
mili4kask ти колку прими фостимони, сигурно ти стигна дозата што е покриена од фондот?
поззuser posted image

Ти благодарам Sanjaaaa ви благодарам на сите. Мене точно ми стигнаа 28 примив. user posted image Ќе видиме како ке поминам утреuser posted image Кога имаш прв ултразвук?

(Одговор на членот sanjaaaa!)
Непосредна врска до пораките: 1011
19.11.2014 11:16:15   
sanjaaaa!
Во петок сум на фоликулометрија па ќе видиме каква е состојбата и што понатаму!!!
Ајде со Господ напред и се добро да биде кај сите нас!

Непосредна врска до пораките: 1012
19.11.2014 11:26:22   
LoveableMe RR
sanjaaa, среќно и пиши што ќе ти каже докторот, сигурна сум ќе има доста да ни пишешuser posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот sanjaaaa!)
Непосредна врска до пораките: 1013
19.11.2014 12:45:35   
Pinky30
Devojki jas ne vi pisuvam nisto zosto nema nisto novo mesecov trebase na 02.11 da dobijam i nema nisto do denes 19.11 bev kaj Tofoski rece ako ne dobijam do 23.11 deka me mi dade kontraceptivi da gi pijam i rece deka ke odime povtorno sleden ciklus so apcinja i posle 21den terapija i posle se sto sleduva...taka da e januari ke me fati so terapija :( bas koga mi treba da dobijam baksis ne dobiv na vreme..krivo mi e sto ke mi se odlozi ama toa e...smemete mi listata :) koga ke ima nesto drugo ke vi pisam...ve citkam sekoj den i se raduvam na sekoja nova trudnica i na sekoj im posakuvam so lesno a i na drugite sto se veke so terapija....Sekoe dobro devojki :)

Непосредна врска до пораките: 1014
19.11.2014 12:48:56   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pinky30

Devojki jas ne vi pisuvam nisto zosto nema nisto novo mesecov trebase na 02.11 da dobijam i nema nisto do denes 19.11 bev kaj Tofoski rece ako ne dobijam do 23.11 deka me mi dade kontraceptivi da gi pijam i rece deka ke odime povtorno sleden ciklus so apcinja i posle 21den terapija i posle se sto sleduva...

A да фрлиш по некоја ракија, да пробие циклусот? user posted image Офф лееле маки, тука сме, читај не, пишувај, па кажи што ќе направиш, позз

Верувај во чуда!

(Одговор на членот Pinky30)
Непосредна врска до пораките: 1015
19.11.2014 13:00:39   
Hopeful RR
Pinky30, и јас се слагам со предлогот за ракија - или што и да е што ќе те олабави user posted image Скраја било ако е нешто сериозно, но голем дел од времето не добиваме баш дека мислиме и чекаме, барем по себе знам - цел живот ме лаже циклусот... Пробај направи нешто што те опушта, а ако не, како што вика докторот. Мене само ме чуди зошто пак да ти дава контрацепција кога, ако добро те имам сфатено, ова ти е веќе од тоа што имаш пиено контрацепција? Или јас нешто не сфаќам...

Обиди 2,5 години
HSG, HSC, отстранет септум, IUI x4, IVF успешно :)
2015 user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1016
19.11.2014 15:55:54   
sasaiciko
Devojki bev na lekar i rezultatot bese negativen i koga mi kazaa mislam deka nozete mi s presekoa

(Одговор на членот Hopeful RR)
Непосредна врска до пораките: 1017
19.11.2014 16:19:12   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: sasaiciko

Devojki bev na lekar i rezultatot bese negativen i koga mi kazaa mislam deka nozete mi s presekoa

Многу ми е жал. Смрзнавте ли нешто..или?

Верувај во чуда!

(Одговор на членот sasaiciko)
Непосредна врска до пораките: 1018
19.11.2014 16:20:11   
sasaiciko
ne nisto bidejki od mene izvadija samo 2 jk i istite gi vratija

Непосредна врска до пораките: 1019
19.11.2014 16:21:48   
LoveableMe RR

ne nisto bidejki od mene izvadija samo 2 jk i istite gi vratija

Тогаш да собираш документи за следно и секако внимавај на исхраната, тоа има влијание на квалитетот и бројот на јајце клетки...а можеш да смениш и доктор, некогаш тоа помага....

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1020
19.11.2014 16:22:11   
sasaiciko
sakam da prasam kako odi sega procedurata za vtor vaucer?kolku vreme se ceka?dali istite dokumenti se potrebni

Непосредна врска до пораките: 1021
19.11.2014 16:23:07   
mili4kask
Sasicko жалам за ваквиот резултат. user posted image Се надевам дека наскоро и ти ќе се радуваш на позитивен резултат. Мора да бидеш силна user posted image

Непосредна врска до пораките: 1022
19.11.2014 16:24:09   
LoveableMe RR

sakam da prasam kako odi sega procedurata za vtor vaucer?kolku vreme se ceka?dali istite dokumenti se potrebni

Ќе ти одговорам во соодветната ТЕМА.

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1023
19.11.2014 16:31:52   
kapina
Sasaicko jas mislam oti ti e do terapijata jas prviot pat imav 5 jk a sega 10 prviot pat primiv menogonI a sega fostimon

(Одговор на членот NovaN)
Непосредна врска до пораките: 1024
19.11.2014 16:45:44   
kapina
Jas od denes pocnav so rabota I veruvajte super mi bese da bev do krajta na nedelata doma ke poludev psihata ke me dotepase vcera ginekologot sto me gledase na eho mi rece samo treba da se ispita sto mi gi trove embrionite sto gi unistuva a sasaicko ti napravili test dali si bremena pa prasuvas posle kolku mesecI pak da gi podneses dokumentite vo sabota ke si go proslavam rodendenot 30 rodenden onaka so merak ke si napravam pauza dva tri mesecI od bolnici oti psihata me dotepa

Непосредна врска до пораките: 1025
Страница:   <<   < Претходна страница  39 40 [41] 42 43   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  39 40 [41] 42 43   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?