|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување VI дел
19.11.2014 18:04:02   
Anonimen
sasaiciko,немој да се разочаруваш!што и да ти каземе сега нема ништо да те утеши ама да знаеш дека ГОСПОД е ГОЛЕМ и да знаеш дека еден ден сите кои чекаме user posted image ке добиеме!!!

(Одговор на членот kapina)
  Непосредна врска до пораките: 1026
19.11.2014 19:00:25   
sanjaaaa!
sasaiciko баш ми жал, знам колку е тешко, но мораш да продолжиш понатаму. Целта ќе ја постигнеш верувај, биди упорна и позитивна! Консултирај се со др доктор, што се треба дополнително да испиташ , да се пронајде каде беше грешката и да не се повтори ова!!! user posted image user posted image

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 1027
19.11.2014 19:35:21   
Hopeful RR
sasaiciko, многу ми е жал... user posted image дај си некое кратко време да тагуваш и после со нови сили напред. Друг доктор, други услови, друга терапија, исхрана... се влијае, никогаш не се знае, не губи надеж. Од нас ја имаш целата поддршка за што и да треба. Штом сме се фатиле на орото ќе го доиграме до крај! user posted image

Обиди 2,5 години
HSG, HSC, отстранет септум, IUI x4, IVF успешно :)
2015 user posted image user posted image

(Одговор на членот sanjaaaa!)
Непосредна врска до пораките: 1028
19.11.2014 20:07:17   
Milicka 30
Sasaiciko те user posted image , не очајувај, биди силна имаш поддршка од сите нас.
Сите ќе си дочекаме user posted image само да бидеме силни и упорни.

(Одговор на членот sasaiciko)
Непосредна врска до пораките: 1029
19.11.2014 20:51:36   
tea 88
Sasaiciko mnogu mi e zal... ama moras da bides hrabra i da prodolzis ponatamu vo borbata za bebe i ke bide, nemoj dolgo da bides tazna da se izmacuvas sebesi oti nisto ne se dobiva taka samo zdravjeto se narusuva. Ednostavno taka trebalo da bide .

(Одговор на членот Milicka 30)
Непосредна врска до пораките: 1030
19.11.2014 21:17:26   
gina
Sasaiciko i mene mi e mnogu zal no ne ocajuvaj jas i prethodno imav napisano i mene vo dve ivf edno podrugo imav dve jk ama sega imav duri i da zamrznam taka trebalo da bide ce bide eden den sega odmori se malku od bolnici i so novi sili ce prodolzizuser posted image

(Одговор на членот tea 88)
Непосредна врска до пораките: 1031
19.11.2014 21:58:06   
SOLE
sasicko silno te user posted image bidi silna, tesko e ova no nadezta i borbata za bebence e najsilna i mora da se prodolzi ponataka so novi sili i vedri misli user posted image

Mili4kask tebe ti posakuvam srekno na punkcija da ima mn kvalitetni jajce kletki user posted image

Inaku da vi se pofalam jas sum mnogu pohrabra za razlika od predhodnite dvapati i sama si se bockam, napocetok malku mi bese strav ama i toa cudo bidna user posted image sega cekam za nekoj den treba da dobijam pa da se javam vo ReMedika da mi kazat koga da idam, Pozdravce do site i imajte ubava vecer

(Одговор на членот gina)
Непосредна врска до пораките: 1032
19.11.2014 22:01:04   
sasaiciko
Devojkki vi blagodaram na podrskata ako vi kazam deka ke mi pomine odma samo ke s lazam sebe si bedejki denes cel den se utepav od placenje ko da ke smeni nesto toa.No sto e tuka e taka trebalo dda bide

(Одговор на членот gina)
Непосредна врска до пораките: 1033
19.11.2014 22:08:54   
tea 88
Sasaiciko ke si davas sama uteha mora da bides silna i ke si reces deka vo zivotot idat sekakvi losi raboti, stvarno losi sekoj den na tv gledame i ova neka bide tvojata najtazna rabota a posle dozd ide sonce.

Непосредна врска до пораките: 1034
19.11.2014 22:09:44   
kapina
Sasaicko isplacI se I jas seuste placam. ke me pustat sega na mnogu ispituvanja a ke ima da me otepat od odenje po bolnicivcera duri I pred ginekologot placev mu vikav doktore jas ke mozam li da imam deca guski I od mene milicka naredniot pat smeni go doktorot oti ne ti ja smenil terapijata koga videl oti slabo reagiras neznam kolku godinI imas no ako si mlada slaba ti e terapijata I ne odgovara na jajnicite

Непосредна врска до пораките: 1035
19.11.2014 23:27:23   
Pinky30

ИЗВОРНА ПОРАКА: Hopeful

Pinky30, и јас се слагам со предлогот за ракија - или што и да е што ќе те олабави user posted image Скраја било ако е нешто сериозно, но голем дел од времето не добиваме баш дека мислиме и чекаме, барем по себе знам - цел живот ме лаже циклусот... Пробај направи нешто што те опушта, а ако не, како што вика докторот. Мене само ме чуди зошто пак да ти дава контрацепција кога, ако добро те имам сфатено, ова ти е веќе од тоа што имаш пиено контрацепција? Или јас нешто не сфаќам...

Ne ne nemam pieno do sega kontraceptivi dela mi kasni mnogu i saka da dobijam.ciklus sega i sledniot mesec isto so kontraceptivi za da dobijam kako sto treba i na 21den da mi dade terapija i se sto sleduva ponatamu...bas sega koga mi e potrebno ne dobivam...uff leleeee...a i plus ke me fati nova godina i bozikj i toj nemal za bide tuka racunase nesto i taka ni rece...pa denes maz mi mu pisa po sluzbena linija mm mi dogovara se sto treba ama ne mu odgovori utre sigurno ke se javi i ke se znaes sto da pijam i kolku kako....

Sekoe dobro do siteee se sto e nase ke si dojde Gospod e golem ke ni podari na site bebulinja...makata nasa ke ni se isplati na site :)

(Одговор на членот Hopeful RR)
Непосредна врска до пораките: 1036
19.11.2014 23:58:42   
kapina
pinky a redoven li ti e ciklusot da ne si ti bremena so tolku ti kasni

(Одговор на членот Pinky30)
Непосредна врска до пораките: 1037
20.11.2014 12:42:04   
mili4kask
Eve devojki jas zavrsiv. 6 kvalitetni jajce kletki imameuser posted image Sega ke cekame utre da ni se javat da ni kazat koga za transfer. Inaku mi dadoa crinone gel, femibion, aspirin, decortin toa e toa.Me bolat jajnicite no ke pomine. :) Sega ke legnam malku da pospijam. Ve guskam site! user posted image

Непосредна врска до пораките: 1038
20.11.2014 13:06:42   
sanjaaaa!
mili4ska user posted image user posted image
Сега одмарај и припреми се за ден два да си ги земеш ембрионите во меше!
Ајде среќно user posted image

(Одговор на членот mili4kask)
Непосредна врска до пораките: 1039
20.11.2014 13:36:06   
Hopeful RR
mili4kask, браво user posted image

Нека се оплодат сите и нека станат убави ембриони, па право кај мама во меше user posted image

Обиди 2,5 години
HSG, HSC, отстранет септум, IUI x4, IVF успешно :)
2015 user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1040
20.11.2014 13:38:24   
gina
mili4kask user posted image super sega odmaraj

Непосредна врска до пораките: 1041
20.11.2014 13:42:37   
lolla RR
миличка, сега одмарај и дозволи мт да те разгали наредните 2-3 недели. Супер бројка на квалитетни јк. СРЕЌНО!

(Одговор на членот gina)
Непосредна врска до пораките: 1042
20.11.2014 14:06:12   
NovaN
Mili4ka bravo, super brojka, stiskame palci za da se oplodat sto poveke.

Jas pravev vtora Bhcg posle 3 dena i e 366, prvata mi bese 67. Kako vi izgleda?

(Одговор на членот lolla RR)
Непосредна врска до пораките: 1043
20.11.2014 14:10:22   
orchid7
NovaN izgleda fantasticno user posted image user posted image Cestitki!
Mili4kask ti posakuvam uspesen transfer i pozitiven test!

(Одговор на членот NovaN)
Непосредна врска до пораките: 1044
20.11.2014 16:24:13   
mili4kask
НоваН браво супер е вредноста!!user posted image Ви благодарам на сите! user posted image Сакав да ве прашам имавте ли вие болки во јајниците,сум ѕаборавила како беше пред 5 годиниuser posted image

< Поракaта ја уредил mili4kask -- 20.11.2014 16:25:19 >

(Одговор на членот orchid7)
Непосредна врска до пораките: 1045
20.11.2014 18:14:28   
Anonimen
дента на пункцијата ме болеа ама се издржуваше.другиот ден веке беше подобро,а веке на третиот правев ет.

Непосредна врска до пораките: 1046
20.11.2014 19:02:56   
Anonimen
туку кажувајте што да правам со стомаков ептем ми е подуен.дури и тешко се движам ,а а имам чuser posted image уство дека сакам да се испрдам user posted image

Непосредна врска до пораките: 1047
20.11.2014 19:52:52   
mili4kask
user posted image user posted image user posted image Значи Анонимен се изнасмеав со тебе. Знам како ти е мислиш ќе пукнеш. Ајде издржи до тестот после уште толку ќе растеш во стомакот user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1048
20.11.2014 21:31:21   
SOLE
super Mili4kask user posted image daj Boze site da se oplodata I se da bide vo najdobar red, ti posakuvam uspeh,
Tuku da ve prasam vie sto se bockavte sami dali ste zabelezale vo spricot da vi ostanuvase po malku od tecnosta? I isto koga go polnam spricot dozata mi e 0.3 gledam deka ima i vozduh malku kako da nee samo tecnosta od inekcijata user posted image pa mi e strav nemoj ustvari pomalku da stavam? dali ova si e normalno taka ili jas nesto ne pravam dobro?

Непосредна врска до пораките: 1049
20.11.2014 22:36:31   
Pinky30

ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina

pinky a redoven li ti e ciklusot da ne si ti bremena so tolku ti kasni

Pa ne mi e po 5-10 dena mi kasni i ne sum bremena napraviv test... :( ne se ni nadevav pokraj dijagnozata na mm ama sakav da napravam...droktorot ne mi odgovara dva dena a rece da mu piseme sms da mi kazes kontraceptivi za da dobijam i taka isto sledniot mesec i posle toa terapija i za toa plus se nerviram i uste tolku pravam stres na organizmot i normalno e toooolku da mi docni no sto e tuka e...pozdrav do site

Непосредна врска до пораките: 1050
Страница:   <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?