Pinky30 -> RE: Вештачко оплодување VI дел (19.11.2014 23:27:23)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Hopeful Pinky30, и јас се слагам со предлогот за ракија - или што и да е што ќе те олабави [sm=smiley36.gif] Скраја било ако е нешто сериозно, но голем дел од времето не добиваме баш дека мислиме и чекаме, барем по себе знам - цел живот ме лаже циклусот... Пробај направи нешто што те опушта, а ако не, како што вика докторот. Мене само ме чуди зошто пак да ти дава контрацепција кога, ако добро те имам сфатено, ова ти е веќе од тоа што имаш пиено контрацепција? Или јас нешто не сфаќам... Ne ne nemam pieno do sega kontraceptivi dela mi kasni mnogu i saka da dobijam.ciklus sega i sledniot mesec isto so kontraceptivi za da dobijam kako sto treba i na 21den da mi dade terapija i se sto sleduva ponatamu...bas sega koga mi e potrebno ne dobivam...uff leleeee...a i plus ke me fati nova godina i bozikj i toj nemal za bide tuka racunase nesto i taka ni rece...pa denes maz mi mu pisa po sluzbena linija mm mi dogovara se sto treba ama ne mu odgovori utre sigurno ke se javi i ke se znaes sto da pijam i kolku kako.... Sekoe dobro do siteee se sto e nase ke si dojde Gospod e golem ke ni podari na site bebulinja...makata nasa ke ni se isplati na site :)
|
|
|
|