Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
mnogu me boli stomakot simptomi kako pms i mnogu mi e loso mnogu pomagaj e 6 den transver a kate ti posakuvam sreka i za dve nedeli da ne izraduvas .ZAGRIZENA
na mene maticniot gin mi nema nisto kazano okolu toa za inekciite. a i mm ne dava dpma sama jas da si gi stavam ne se plasam taman rabota. jas kakvi ne traumi imam pominato. oo jas sum mnogu ladnokrvna osoba i maticniot gin mi vika da ucam medicina isto i endokrinologot. bas se raspravav so mm sega za ova ti si. vika imas doktori za ova. kako do sega taka i od sega. no toa si e se individualno dali nekoj ke se bocka sam ili ke go bocka medicinsko lice
almushka, пoвеќетo сме кaј истиoт дoктoр, известувaј не кaкo ќе ти oди терaпијaтa, a пурегoните не дa печaт леле мaјкo, јaс плaчев oд нив. Кaте, слoбoднo врти се, пoтстaнувaј рaзмрдувaј се пo дoмa, сaмo лежење не чини зa психaтa и телoтo, ќе се здрвиш.
Kapina sekoj pat vo tebe vladee taa negativna energija te molam presstani so tvoite kukanja pa stvarno nema smisla na site koi se vo postapka so ivf im vlijaes i tvoite kazuvanja ma komsivkata,stojana,petkanate molam da prestanes ako imas nesto korisno da kazes kazi ako ne molci ok
Na site koi ste vo iscekuvanje na vi posakuvam sto poskoro vo race so site ve sakam ovde sme da si davame podrska a ne da vlevame negativnosti.samo napred glavata gore
Slusaj devojce sto ke ti recam jas na tebe samo edno za nekoj ako imas da kazes nesto pisi privatna poraka a ne da kazuvas javno koj kakov bil sakav da napisam za glikoznataintolerancija dobro bilo da se jade grejpfrut a i vit d bil dobar za plodnosta i kaj mazite i kaj zenite
Женски, кaде сте денес мрзливки, уште лежите? Јaс бев дa се бoцнaм сo прoгестерoн вo Ремедикa, a вечер мм ќе ме бoцкa сo клексaн,кaкo ренде сме вo зaднициве, рaцеве, стoмaциве
zdravo devojki eve tuka sme i jas se bockav vo puregon pak deneska aman be kolku bolat no edna rodnina me bocka mene epten lesna raka ima no pak kamen mestata mi se napraveni da ne znaet nekoja so sto da gi pravam da ne me bolat tolku loveable ti kako si kaj imas stignato kolku do transferot imas poz
almushka и сите што се боцкаме со разно-разни инекции , матичната ми рече редовно да го тријам местото со алкохол, бидејќи каква и да е инекцијата, после долготрајно боцкање отрпнува мускулот и станува се потешко и поболно боцкањето. Арно ама, јас се заборавам и еве, се уште ми стои грутката, веќе две недели, и кај да е ќе и бапнам хепатромбин, гледам дека ништо друго не помага.
капина, дај олабави се те молам и пробај да ги сфатиш добронамерно критиките што ти ги упатуваат рингерајките веќе подолго време. Ова не е место за карање и надмудрување, туку за позитивна енергија и поддршка. На некој што поминува низ ивф најмалку му требаат рекла-казала муабети, а корисните совети за гликозна нетолеранција или витамини може слободно да ги пишеш во соодветните теми.
Девојки јас од утре почнувам на работа...е сега некако се плашам...можеби дека сум залегната по дома... незнам од што е ама тоа е тоа...така се договорив...утре ќе ми биде 13~ти ден после трансфер...сеуште не сум многу опуштена во движење и одење...одам како стара бабичка низ дома...овие денови не излегов воопшто од дома,не ги слегов скалите ниту еднаш...пишете ми што мислите...кога вие ќе ппчнете на работа???
Almushka, јaс немaв прoблем сo местaтa кaј штo ме бoцкaa, немaв ни oтoци ни мoдринки, aмa ме печеше мнoгу сaмoтo бoцкaње, зaтoa штo пурегoните се чист ФСХ. Трaнсферoт ми пoминa вo пoнеделникoт, пoзз
Весник, 13-ти денa не нaпрaви дoмaшен тест? Лелее брaвo, aкo oдиш нa рaбoтa утре oдмa oд лежење ќе ти биде мaлце тешкo, прoбaј вечервa пo дoмa дa се движиш, дa се прилaгoди oргaнизмoт. Акo имaш седечкa рaбoтa, дoбрo ќе пoминеш, мoже мaлку ќе ти се спие нa бирo
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 8.2.2015 20:43:06 >
znam mila no jas nesakav pogresno da bidam svatena no toa e vistina sto go kazav ne so losa namera inaku spored nekoe istrazuvanje na italijancite znaci zenite sto imale nad 30 mg li kako se vika vitamin d imale poveke sansi za uspesnost invitrata vit d reguliral i nekolku geni za implantacija na embrionot vit d e steroiden hormon matkata jajnicite vo sebe sodrzat vit d vo sekoja kletka na naseto telo ima vit d i vo testisite na mazite ima vit d vitaminot d igrae vazna uloga i vrz morfologijata i vrz motalitetot na spermatozoidite koga kupuvame vit d treba da vnimavame oti vit d 2 e mnogu poslab od vit d 3
весник, без гајле, сугестивно ти е, а реално доволно беше лежење и седење дома Јас почнав после 7 дена, и знам како ти е, и мене ми беше шубе, но сепак, се најнормално се одвиваше, само се движев малце поспоро, полека по скали и таа недела избегнував контакти и дружење со колегите. Со кола до работа и назад, полека возење, без нагли движења и цел ден си седев во канцеларија. Не се секирај, се ќе биде ок
Работам како воспитувач во градинка...седење сигурно нема да има...ама големи ми се децата па тоа ме теши што нема потреба да пресоблекувам или хранам...кажи колку сум храбра...ама ете си реков в среда тест и не правам домашен па што сака нека биде.