|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што купивме денес?
28.2.2012 11:37:35   
kikicka
аууу Луции од каде ти се ова ептен ко за мене user posted image место и ценичка user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 676
28.2.2012 12:42:20   
Luci

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

аууу Луции од каде ти се ова ептен ко за мене user posted image место и ценичка user posted image

Мислам дека дуќанчето се вика Accessories, во Веро Џамбо е доле. Часовникот е 1700 а прстенот 360, ептен ми го прават ќеифотuser posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 677
28.2.2012 12:59:56   
kikicka
Чим е од таму има и во Хр такви аксесорис сигурно баш ке проверам ептен ме бендисаа,башка и се скоро ми е на таа боја сакам часовници.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 678
1.3.2012 12:05:32   
penelopa
Прекривка Dormeo 4 seasons- две прекривки во една ... бидејќи веќе не е толку ладно една за мене една за мажулеuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 679
7.3.2012 16:04:04   
Ikana
Senki za oci, obleka za bebe proletna i letna, digitalna ramka za slika za majka mi, da go gleda bebeto.

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 680
8.3.2012 9:35:25   
Pepelaska *
Е денес ќе си купам фармерки па што сака нека биде оти пред некој ден кога отидов по тоа, се вратив со авион и синтисајзерче за син ми( како малку да има). И секако ќе купиме ружи за бабите, може и по некое карминче

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 681
8.3.2012 9:43:44   
arh_diz
Pepelaska me iznasmea , ista sum i jas ke izlezam za mene ke kupam za user posted image .Mm postojano vika dosta mu se igracki

Биди тоа што си

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 682
8.3.2012 9:54:34   
Annet
of za mene nisto ama za praznikov kupiv na babive i na tetkite.....a ostaviv eden amanet vo dukanot ako dojde nekoj da mi kupuva za praznikov si kazav sto da mu ponudat hahhahahahahahha e ne igracki ke si igrame hahah

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 683
8.3.2012 10:30:10   
kapina
denes mm kako poklonza 8 mart mi kupi mnogu ubav svecen fustan a pred 1 nedela jas si kupiv pantaloni i bluza za proslavata na 8 mi mart koja ke bide denes vo 2 casot 

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 684
8.3.2012 21:29:14   
Pepelaska *
Конечно си купив фармерки и блуза ( ако ви кажам цена ќе паднете во несвест
)user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 685
8.3.2012 21:30:35   
Bogdancanka
ајде кажувајuser posted image user posted image user posted image

јас купував само поклони за најблиските за себе НИШТОuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 686
8.3.2012 21:49:18   
Pepelaska *
Па двете беа по 200 денари user posted image а убави се

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 687
8.3.2012 21:56:27   
Bogdancanka
имате некоја продавница се за 200?зашто во гевгелија има пред некоја недела ја отворија

Непосредна врска до пораките: 688
8.3.2012 21:58:10   
AnnaMolly RR
Има, Пренди. Таму се е по 200 денари.

Live and let live

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 689
8.3.2012 22:01:46   
Bogdancanka
значи истата е и тука во Гевгелија,пред некој ден бев и јас си купив нешто али едвај имаше многу луге неможеш убаво да разгледаш

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 690
8.3.2012 22:02:12   
Pepelaska *
Да оттаму ги купив , кога се отвори пред 3 месеци бев немаше ништо убаво , оттогаш не отидов, прв пат денес и имаше многу убави работи, а како за секој ден за 200 денари супер е

Непосредна врска до пораките: 691
9.3.2012 8:13:00   
kuklicka26
И јас купив од Пренди има и за дечиња,купив за Симона два пара долни тренерки(сиви и лилави) и една блузичка сива,а за мајка ми една блуза поклон за осми март се по 200 ден.

Непосредна врска до пораките: 692
9.3.2012 21:17:10   
Cvekelencule
Јас да ви кажам каков поклон добив за 8 март мислам на никого да не посакаш таков.Но тоа е тоа живот исполнет со нервози и стресови и баш мм ми се пофали какво изненадување ке ми приредил а и јас него пошто него му е роденден на 8 март и така јас го чекам да се врати дома од работа за да си прославиме и кога ке ми кажи абе што да ви кажам шефот му дал отказно решение.јас верувајте не знаев на кај терам гром од ведро небо и сега нема палта нема плави картони а баш планиравме да одиме на контрола за Л во ск и сега незнаеме кој крај да го фаќамеuser posted image .Нема крај на нашево дефинитивно ова не знам до кај ке оди нека оди.user posted image !!!!!!

(Одговор на членот kuklicka26)
Непосредна врска до пораките: 693
15.3.2012 14:55:03   
Beatris
Јас излегов на пауза да си купам ташна, и се вратив со 3 блузичиња за А, чорапчиња, патичиња и играчка - желка на батерии user posted image user posted image user posted image

А, и да не заборавам, уопште не ни влегов у продавница за ташни user posted image  Вака терам уназад 10 месеци, за мене као не мора одма

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Cvekelencule)
Непосредна врска до пораките: 694
15.3.2012 15:01:01   
Luci

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Имаат и кај нас сега видов на Фб, во Чаир.Си била Ана Моли?

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 695
15.3.2012 15:08:30   
AnnaMolly RR
Да, сум била. Ептен треба да начекаш кога носат роба, па да најдеш нешто. Има многу облека, сигурно ќе ископаш нешто што ти се допаѓа.

Инаку, ние вчера купивме патичиња за Филип. Во септември носеше број 21, сега 24! До сега со чизми беше, ама вчера викам ај патичиња да му облечам - кога тие нема шанси да му влезе ноџето!
Ги зедовме од Беверли, бело со тегет се, чиста кожа внатре и надвор, анатомски - 1.600 денари.

Live and let live

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 696
15.3.2012 15:08:52   
Natasa981

ИЗВОРНА ПОРАКА: luci

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Имаат и кај нас сега видов на Фб, во Чаир.Си била Ана Моли?

Jas bev ednas slucajno i prijatno se iznenadiv..Imase ko za site po nesto, koj sto si bara ke najde..Ama vikaat deka ne e sekogas taka,zavisi koga ke naletas.Sega ke otvaraat ogormna prodavnica vo centar vo Sk, kaj Jugodrvo, do avtobuskata.

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 697
15.3.2012 15:20:04   
Andriance
i ja sum bila vo taa vo cair i taa u vlae..mozes da iskopas sekogas nesto...

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 698
15.3.2012 16:11:24   
maki1
Denes si se pocastiv dve sakoa ,mnogu ubavi ednoto belo(se spremam za leto),i dr.kako teksasno.ode damna gi merkam ama denes se pogodi i duri i na popust si gi zemav.

Pantai Rai

-Heraclitus

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 699
28.3.2012 16:37:09   
Beatris
Денес на пауза тргнав во ГТЦ да купам нешто за Ања и за мене, во недела сме на крштевка и  1 роденден кај золва ми, и ај да се дотераме малце. За Ања фустанче од Софиленд, плаво со бели точки, со тул одоздола user posted image , кондурчиња Цицибан бели со ремче (уште ми се врти у глава од цената на истите), болеро за над фустанчето, везени хулахопки (кои успут биле парфимирани сеа прочитав, значи не се нормални какви глупости прават) и две шнолички како ружа за фризурата да ја направиме user posted image user posted image user posted image  А за мене не остана време user posted image  Нема везе повеќе среќа следниот пат!user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 700
Страница:   <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?