Bb88 -> RE: Трудници во третото тромесечје V- од 27. до 40. недела [chat] (13.1.2016 17:46:04)
|
Веа и јас чуствувам како некои благи болки во изминативе два дена, не можам да кажам дека се контракции, но сепак постои болка па сум исплашена, кажи ми како помина на преглед денес? јас бев пред два дена и се беше ок ама ме исплаши и тоа што бебушот тежеше како за една недела помалку, а на сите претходни прегледи ми беше со неколку дена понапредно, е сега не знам дали е до д-р или што е , бидејки претходните прегледи ги правев кај д-р Органџиски, а сега отидов овде на гинекологија, д-р ми кажа дека нема место за паника, кај секого е индивидуално. го прашав за постелката ми рече дека е ок, но не прашав во паника за плодовата вода како е што е, што мислите вие, можеби е во ред штом не ми спомна ништо, а ме загрижи тоа што денес приметив како малку ептен малку лигав исцедок како со зеленкаста боја, и ме плаши да не не е во ред нешто со плодовата вода. Ве молам помагајте, дајте некој совет, искуства или било што многу сум исплашена и голем паничар сум [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif] Денес планирав да одам да направам брисеви, ама ете вчера читав и скоро секоја мамичка после нив има забележано кафеав исцедок, болки во мешето и половината,(а исто ми се случи и на мене кога ги правев во 16 недела) и од страв се откажав, можеби после 36 недела ке ги направам, ако соберам храброст [sm=smiley1.gif] ве гушкам сите !!!
|
|
|
|