Bea -> RE: Трудници во третото тромесечје V- од 27. до 40. недела [chat] (1.12.2015 9:01:52)
|
Супер Квиско, само така relax до крај. А како помина со Димитров, што ти кажа во врска со планот за породување? И јас имам помош од жена дома на 2 недели за покрупните работи, но сепак ми остануваат и домашни обврски во меѓувреме. Со алишта немам мака бидејќи одат право од перална во сушара, ама правосмукалка, зачистување, раскревање по дома - сакав да кажам и со тоа припазувам, правам паузи, мм помага кога може и така. Вчера ми стана шубе, имав некоја болка во долниот дел на кичмата, како слаба менструална болка. Се напив плус уште еден Mg и лежев цело попладне и вечер. Уште вечерта престана болката, а фала богу еве и денес сум ок. Просто е неверојатно како броиме ден по ден, секој ден со своја грижa, ама ќе биде. Just keep swimming :) А дали правевте ехо на срценцето кај специјалист? Димчев на скринингот во 21 недела детално го гледаше срцето и не ми даде инструкции за уште еден преглед, а гледам некои прават во 28-29 недела?
|
|
|
|