temjana -> RE: Колку мажите навистина помагаат? (1.7.2011 13:50:24)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana ги читам постовите и навистина не можам да се изначудам: мм ми помага? чекајте бре луѓе како тоа ми помага, јас го изнајмувам него или ... нешто овде не е во ред, или мм е супер еве знае понекогаш да измие садови, да пружи алишта... алоооо тој дом не е мој само, тоа дете не е од улица или на комшијата. КОлку што мене ми е познато бракот е заедница, што значи нема мое твое, какви се тие работи машки- женски ама женското освен што оди на работа, мора и да чисти, готви и детето да го гледа оти нели ние сме сакале рамноправност. Господ да чува и да брани, остајте неколку дена не чепкајте ништо по дома не гответе, само вие и детето гледајте се, па може ќе им текне дека станот чист не го држат невидливите џуџиња. Незнам навистина што да речам ама овакви размислување навистина ужасно многу ме револтираат Темјана, сите знаеме дека така ТРЕБА да биде, но за жал не е. И не верувам дека некој маж ќе гледа дека станот е нечист неколку дена и ќе си рече Чекај, бе, дај малку да зачистам. Па што знам јас лично не правам буквално ништо доколку не се чувствувам ок. Па ако сака и да се преврти станот сеедно ми е, доколку му смета фала богу има раце, нозе здрав прав е нека земе нека исчисти. За среќа имам сопруг кој тотално нема проблеми со тоа така да кај нас никогаш не постоела моја-твоја работа, на кој што му претставува задоволство тоа работи. кога не ни се работи не форсираме и оставаме се така, едноставно си уживаме, можеби ќе си помислите дека кај мене во тој случај е лом меѓутоа мислам дека баш поради тој факт дека ништо не ни е наметнато домот ни свети и двајцата уживаме да си чистиме и да се гушкаме попатно[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|