niki -> RE: Колку мажите навистина помагаат? (31.8.2012 13:26:46)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR Кога читам вака за мажи што помагаат,само воздивнувам и се прашувам дали мене ми фали нешто или на мм.Дома воопшто нема никаква обврска,буквално ништо не фаќа,дури ни вода во веце не пушта,ме чека мене...Кога вади блуза,ги турка сите што не му требаат на земја, ќе си стави сам на маса да јаде оти пуста глад не се трпи,ама раскревање никакко.Пуши цигари и пепељарата си ја остава на кревет или било каде.Детето досега го нема прошетано сам,ниту тој ниту баба му,дедо му,тетка му.Значи никој освен јас не го носи на прошетка.Кога и двајцата сме дома,мм гледа филмче,а јас се туширам и детето е со мене и го занимавам истовремено да не прави беља. Је..м ти живот ни во веце не одам раат.Како да го превоспитам мм, не знам! , za tusiranjeto sovet: ako e mt doma mu go ostavas deteto da go cuva, vo WC se zaklucuvas i si stavas tamponcinja na usi, se tusiras dur ti e keif, izleguvas od WC samo vo slucaj na pozar inaku site dovikuvanja po tebe zarad neznam ova ona gi ignoriras, a koga ke izlezes za site belji sto gi napravilo deteto go karas sekogas mazot, nikogas deteto (uste po moznost da ostavis nekoj nemu vazen predmet da mu go unisti, poln pogodok) i neka ne te jade griza na sovest sto deteto place dur si vo WC toa ima i tatko koj sovrseno moze da se pogrizi za nego edno 15 minuti
|
|
|
|