niki -> RE: Колку мажите навистина помагаат? (25.2.2013 13:17:21)
|
bidejki mm nema interes da se zanimava so tradicionalno zenski raboti niv gi imam prevzemeno jas, toj frla gubre, go prakam da mi kupi sto god mi treba i po nekolku pati vo den, plaka smetki i se grizi za site dokumenti koi ni trebaat, trca po institucii i za mene koga treba jas ne se zamaram, moze da napravi za deteto i za mene nekoj sendvic ili tost za vecera ili da i kupi gotovo nesto namesto od mene da ceka, ja banja koga ke mu kazam, ja nosi so sebe koga imam po doma rabota ili koga sum umorna, za da ne mi smetaat, plakarot si gi sreduva sam, corapite mi gi ostava pod TV i se sloziv deka tamu im e mesto[sm=jezicek.gif] pa ne se voznemiruvam, vo WC ne mi ostava haos otkako go upotrebuva vnimava i sobira se posle sebe i za toa sum mu mnogu blagodarna, se grizi za kuceto i voedno i terasata ja cisti, poprava po doma sto god treba ili si vika majstor, tuka prestanav da mu se mesam iako prethodno imav obicaj, me posteduva od nosenje tovar, vo letnite meseci koga i jas rabotam toj naoga i popladnevna rabota pa taka sekogas mnogu poveke rabotni casovi otsustvuva od doma od mene i isto taka mnogu poveke pari nosi doma pa mu progleduvam niz prsti si saka da go dvoram, no ako mu recam ne ne se luti si sreduva sam, ako go fatam na noga i toj mene me dvori bidejki imam problemi so grbot, cesto se ukocuvam i cuvstvuvam bolki, toj redovno me masira i toa e nesto od site raboti sto najmnogu mi znaci i najmnogu mi pomaga bi mozelo i podobro no i vaka ne e loso
|
|
|
|