LoveableMe RR -> RE: Вештачко оплодување VIII дел (25.4.2016 14:56:41)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pinky30 ..BEBETO DENES SI GO VIDOV I DENES GO IZGUBIV.I odma me smestija kiretaza i toa e...Borbata mora da prodolzi...imam uste edno ivf od fond moze sega so svezi embrioni ke bide uspeshno..6 ta nedela bev...od imunoloski i hromozomski se ni e ispitano i e vo red..Dr.vika deka cim sega zabremeni matkata e spremna za povtorno zabremenuvanje... Pinky30, сега те читам и навистина многу ми е жал[sm=smiley19.gif] и се повеќе почнувам да мислам дека на нас кои имаме многу извадени фоликули при ИВФ не треба да не третираат со естрофем потоа, туку само со прогестеронска терапија... Квиско, Беа, беа такви случаи и успешно се породија...исто Весник , а сите нас сите кои не третираат со естрофем, а имаме доста фоликули, мислам дека е сосема погрешно и читав некаде статија дека има жени кај кои организмот не реагира најдобро на естрофем.... Мислам нема потреба од испитувања, доволно си направила и си се измалтретирала, мислам дека се е во ред, примаш соодветна терапија, сега само да се поклопат коцките и да биде...ти посакувам среќа што поскоро.....[sm=smiley31.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: pepapa Eve me, beta hcg 560ml, prodolzuvam so istata terapija i za dve nedeli na kontrola, sega samo se molam na gospod da ne cuva :) пепапа, честитки имај лесна и убава бременост. Очигледно тимот на Њуборн полека, но сигурно почнува да се докажува во РМ!
|
|
|
|