RE: Вештачко оплодување VIII дел (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Проблеми со забременување

Порака

pepapa -> RE: Вештачко оплодување VIII дел (10.5.2016 14:48:39)

Denes bev na prvo eho, vidovme edno bebe i imase srceva reakcija, sega se molime na gospod da bide kako sto treba do kraj i od se srce na site vi posakuvam da se izraduvate vo najbrzo vreme

Pinky30 -> RE: Вештачко оплодување VIII дел (10.5.2016 14:57:31)

ИЗВОРНА ПОРАКА: pepapa

Denes bev na prvo eho, vidovme edno bebe i imase srceva reakcija, sega se molime na gospod da bide kako sto treba do kraj i od se srce na site vi posakuvam da se izraduvate vo najbrzo vreme

So lesnickoooo vo cela bremenost,vleci ne za nos da dava Gospod kaj site.Odmaraj si uzivaj si sega i za 9 meseci da castis mekici.Te gushkaaaam

pepapa -> RE: Вештачко оплодување VIII дел (10.5.2016 15:17:18)

Site do edna ve vlecam za nos, da si docekate site vo najbrzo vreme, ve guskam site

kik@ -> RE: Вештачко оплодување VIII дел (10.5.2016 15:24:15)

Cestitki pepapa da si imas lesna I zdrava bremenost
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Od se srce ti posakuvam za 9 meseci da ne izraduvas so zdravo I pravo [sm=duda.gif]

kik@ -> RE: Вештачко оплодување VIII дел (10.5.2016 15:33:06)

Za utre zakazavme punkcija vo 12:30 casot.Doktorot bese zadovolen I mi dade vcera I denes da pijam sumlivi tableti kalcium I vitamin c.Utre gladna I zedna.Daj boze se da pomine so lesno I da se oplodat sto poeke.Pozdrav I so sreka na site

Soned1 -> RE: Вештачко оплодување VIII дел (10.5.2016 18:36:54)

ИЗВОРНА ПОРАКА: pepapa

Среќно и со лесно pepapa, да си износиш и родиш здраво и живо бебе!

Pinky30 -> RE: Вештачко оплодување VIII дел (10.5.2016 22:37:29)

ИЗВОРНА ПОРАКА: kik@

Za utre zakazavme punkcija vo 12:30 casot.Doktorot bese zadovolen I mi dade vcera I denes da pijam sumlivi tableti kalcium I vitamin c.Utre gladna I zedna.Daj boze se da pomine so lesno I da se oplodat sto poeke.Pozdrav I so sreka na site

So lesno neka mi ti e da izvadat zdravi ubavi j.k i da se oplodat site...pa pisi kako sto si pominala :-)

MademoiselleNina -> RE: Вештачко оплодување VIII дел (11.5.2016 2:40:50)

Pepepa колку убава вест, ајде со лено да ти минат деновите, и да се префрлиш во форумите за трудници. [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

kik@ со лесно утре, и да извадат квалитетни јајце клетки.[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

MademoiselleNina -> RE: Вештачко оплодување VIII дел (11.5.2016 10:07:49)

Fali rozeviot spisok [sm=smiley1.gif]da ja vidime Pepapa na nego

LoveableMe RR -> RE: Вештачко оплодување VIII дел (11.5.2016 15:50:43)

Pepapa, честитки. Кик@, со лесно и се најубаво. Каси одамна ја нема, што направи?
*******2016******
[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] АКТУЕЛНО[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

23.03-kik@-почеток со терапија (Поповиќ , Систина )

=========================
[sm=nosecka.gif]ИСЧЕКУВАЛКИ[sm=nosecka.gif]

kik@- 11.05 = пункција 16.05=ЕТ

=========================

kik@ -30.05 = ТЕСТ

2016 година

kiki83 [sm=9nebesa.gif] весник [sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif] Druze[sm=9nebesa.gif] pepapa [sm=9nebesa.gif]

MademoiselleNina -> RE: Вештачко оплодување VIII дел (11.5.2016 17:31:20)

е не можам да опишам колку ми е мило кога ќе видам некоја на розевиот спиок, а бе ми се полни душата, се радувам многу.

kik@ -> RE: Вештачко оплодување VIII дел (11.5.2016 17:57:39)

Fala vi na poddrskata na site mnogu mi znaci.
Pomina punkcijata mi izvadija 6 j.k.daj boze da se oplodat sto poveke I da se razvivaat kako sto treba.Terapija imam pregnazon 1x1,utrogestan 3x1,prolutex pred transver.Imam bolki vo stomakot ama se izdrzuva.Se najdobro na site pa ke pisam kolku se oplodile I koga transfer
[sm=smiley1.gif]

bambina34 -> RE: Вештачко оплодување VIII дел (11.5.2016 19:49:48)

ИЗВОРНА ПОРАКА: kik@

Fala vi na poddrskata na site mnogu mi znaci.
Pomina punkcijata mi izvadija 6 j.k.daj boze da se oplodat sto poveke I da se razvivaat kako sto treba.Terapija imam pregnazon 1x1,utrogestan 3x1,prolutex pred transver.Imam bolki vo stomakot ama se izdrzuva.Se najdobro na site pa ke pisam kolku se oplodile I koga transfer
[sm=smiley1.gif]

so sreka Kik@, stiskam palci da se oplodat site ...za bolkite jas piev paracetamol ..

MademoiselleNina -> RE: Вештачко оплодување VIII дел (11.5.2016 20:39:20)

kik@ [sm=bravo.gif] ајде да се оплодат и назад во мешко.
За болките, ќе поминат, одмарај лежи, јас пиев и Б6.
Ние сме јунаци, се издржуваме.[sm=smiley31.gif]

kapina -> RE: Вештачко оплодување VIII дел (11.5.2016 21:45:28)

Kik@srecno

Hopeful RR -> RE: Вештачко оплодување VIII дел (11.5.2016 23:28:13)

Пепапа, со среќа и со убаво, со задоволство се читаме и во другите теми! [sm=bravo.gif]
кик@, супер е бројката на ЈК, ајде нека се оплодат што повеќе и наскоро кај мама во меше и дома на галење [sm=smiley1.gif]

Супер е кога ни се множи списокот со трудници, ајде pepapa повлечи ги сите за нос и наскоро сите да се таму доле со мешиња [sm=smiley1.gif]

kik@ -> RE: Вештачко оплодување VIII дел (12.5.2016 14:57:43)

Mi se javija od Sistina i mi kazaa deka imalo 4 odlicni embrioncinja i utre vo 12 casot sum na transfer.Vecer vo 20 casot treba da primam inekcija proluteks.Me interesira do koga gi primavte vie proluteksot,dali do beta,dali i posle betata ili do koga ke vi kaze doktorot?Sakam da znam bidejki kaj nas vo Ohrid gi nema tie inekcii za da si kupam poveke da mi stignat.Vi posakuvam na site sreka i fala vi na poddrskata.[sm=smiley1.gif]

Hopeful RR -> RE: Вештачко оплодување VIII дел (12.5.2016 16:51:01)

kik@, браво за ембриончињата, и со среќа утре!
Во однос на пролутекс - како што гледам, го даваат како опција за прогестерон депо инекциите, кои јас ги примав до крај на бременост како поддршка. Купи една за вечер, и утре ќе ти каже докторот најсигурно, па ќе докупиш тука во Скопје, сигурно ги има. Ајде те чекаме да ни пишеш како ќе поминеш! [sm=smiley1.gif]

pepapa -> RE: Вештачко оплодување VIII дел (12.5.2016 17:05:39)

Fala vi na site za cestitkite i poddrskata koja mi davavte celo ova vreme i fala za sekoj sovet daden koj mnogu mi pomogna, nekako vo ovaa tema se cuvstvuvam kako doma i malku potesko mi e da se prefrlam vo drugite temi, od se srce vi posakuvam da se izraduvate site vo najbrzo vreme :*

kik@ -> RE: Вештачко оплодување VIII дел (12.5.2016 17:31:41)

Da hopeful taka mi kazaa, porano gi davale progesteron depo ama bidejki poveke gi nemalo sega vo zamena ni gi davaat proluteksot.Ke pisam kako pominav.

pepapa -> RE: Вештачко оплодување VIII дел (12.5.2016 19:24:33)

Progesteronot depo gi ima vo site apteki osven vo zegin jas do sega bez nikakov problem gi naogjam

kik@ -> RE: Вештачко оплодување VIII дел (12.5.2016 20:45:34)

Neznam pepapa zosto taka mi rekoa ama bilo koi da se samo se da bide kako sto treba,site da se raduvame so [sm=duda.gif] vo race.

Kvisko -> RE: Вештачко оплодување VIII дел (12.5.2016 22:20:29)

Pepapa честитки и од мене. Имај убава и лесна бременост.
Kik@ со среќа утре.

MademoiselleNina -> RE: Вештачко оплодување VIII дел (12.5.2016 22:38:04)

kik@ купи си само една пролутек, како што ти кажаа, бидејќи се скапи, па ќе ти каже докторот до кога ќе примаш.

Michela -> RE: Вештачко оплодување VIII дел (13.5.2016 15:20:05)

Здраво девојки,нова сум овде,а ве читам веќе некое време.Денес правев пункција во Систина кај Лазаревски, помина ок,извадија 5 јк. Искрено малку ми се виде,очекував повеќе ама тоа е.Терапија 2x2 естрофем,кринон гел и премама витамини.Кажете ми кој има искуство,деновите до трансфер ги поминувате со вообичаени активности или повеќе мирувате?Инаку ова мик е прво ivf.Поздрав и се надевам ке се читаме[sm=smiley1.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>