kik@ -> RE: Вештачко оплодување VIII дел (31.5.2016 15:03:28)
|
Vi blagodaram na podrskata sto mi ja davate,zatoa e ovoj forum i da se raduvame i da taguvame zaedno,bez razlika koj kolku deca ima,site sme tuka da si pomagame,ne mi e celta da se ispokarame,zosto ti da imas jas da nemam ili zosto ti e sega tebe vtoro koga nie nemame ni edno. Ne se cuvstvuvam navredeno tuku otfrleno,zatoa sto imam veke edno dete,a preostanatite nemaat.Da tocno polesno se podnesuva bolkata koga veke imas edno dete ama veruvajte tagata mi e ista,pak se raboti za dete. nadez vera ljubov ne me navredi ti ne se sekiraj. Kapina jas tek sega napolniv 31 god. bev borec se iznamaciv,go dobiv detevo i sega pak ke bidam borec dodeka pak ne dobijam uste edno dete,makar i poslednata j.k. da mi ja izvadat.Ne se otkazuvam nervi mozebi nemam ama moram zaradi ova sto go imam zatoa sto saka i bara bratce ili sestrice,a jas mozam da mu rodam ,mnogu mi e zal koga ke rece mamo sakam bratce..Daj boze sto poskoro i ti i preostanatite da se raduvate so svoe dete,pa ke vidite kako e i dali ke sakate da imate uste edno,koga so sekoj negov zbor ke vi ja pogoduva dusata mamo zosto sum samo,zosto nemam uste edno bratce? Da ne sum pogresno sfatena ama sekoj e so svojata sreka i sudbina i pak ke recam ne po edno da dava gospod sekade po dva za da ne se macat posle i za vtoro,sekoe dobro na site. Mishela sto napravi ti sega kaj tebe mi e pametot,ajde barem ti izraduvaj ne so visoka beta [sm=bravo.gif]
|
|
|
|