LoveableMe RR -> RE: генетско испитување (11.12.2014 10:29:53)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: butterfly 00 Јас бев на консултации кај Кочо во Хемолаб ми рече дека морам да правам имунолошки испитувања, витам д се разбира кај него ми рече генецките митации не треба зошто според него сите имале мутации, Герасимова друг муабет таа ми вика гледам си правела витамин д во Хемолаб ли правеше тоа е најмалку важно и така крајот не може да им се фати на докториве, никој не гледа да ни помогне туку само пари да земат. Инаку колку што имам читано Петановски е добар доктор, но сите ги прака кај Кочо приватно на испитувања, а викаат кога ке одиш на трансфузиологија е друг човек за разлика во неговата ординација што е нормално, само Господ е голем и на сите да ни помогне што побрзо да завршиме со нашиве стресови. Се согласувам целосно, се е за пари, веќе не знае човек кој пат да го фати од очај да добие бебе. И мене ми предложи некои дополнителни испитувања, плус витамин Д и скриен шеќер, а викаш другава докторка друго кажува, навистина човек не знае кого да слуша, ама и таа е во приватно и овој на приватно, само за пари, а не знам на државно може е друго.....само нека бидне нашата цел, све ќе заборавиме....
|
|
|
|