Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Рецепт за зголемување на можноста за забр... 3.10.2010 20:51:28
cece81
Beluvce dobre dojde na forumot ... i vo najskoro vreme da ostanes , za folna kiselina da si pies, no nemoj da pies Zalfija koj ti rekol nea da ja pies ? jas so sigurnost ti tvrdam deka zalfijata e stetna ne se preporacuva za zabremenuvanje toa go pisuva i na kutijata(pr. od goodnatural caevite) od cajot deka ne se preporacuva za trudnici i za onie sto sakaat da zabremenat, a sum go procitala i po vesnici, tvoe e da odlucis. I Namesto Zalfija da ne mislese na Zdravec?
RE: Рецепт за зголемување на можноста за забр... 4.10.2010 13:09:37
Beluvce
hi Cece81 abe nekade procitav nekoj caj....zatoa prasuvam...inace koa taka si procitala ne zema zalfija vo nikoj slucaj. a kakov e toj Zdravec i za so e?
RE: Рецепт за зголемување на можноста за забр... 4.10.2010 13:22:09
amelbebe
jas go koristev crniot kim(nigele sativA) ne se koristi samo za neplodnost duri i za drugi zdrastveni problemi i navistina ima efikasno dejstvo isprobano od maoja strana
RE: Рецепт за зголемување на можноста за забр... 4.10.2010 21:25:35
amelbebe
ne,ne e kako obicniot kim tuku e sasvim nesto drugo ,jas go konzumirav vo vid na ulje mi go ispratija od francija i ima miris kako nafta,vo nekoi islamski dukani kaj nas go ima pod imeto curukot,ama ne e toa toa
RE: Рецепт за зголемување на можноста за забр... 4.10.2010 23:03:11
amelbebe
beluvce odi vo tie islamski dukani ili marokanski,turski tamu ke go najdes pod CHURUKOT vo ulje,a se konzumira i vo vid na zrna poznato kako NIGELE SATIVA,jas go piev imam podobruvanje,ili prenaraj na net pod toa ime ima i apteki preku koi mozes da di naracas
RE: Рецепт за зголемување на можноста за забр... 5.10.2010 16:40:55
Beluvce
zdravo na site deneska bas slusav na radio deka ne smeeme da go drzime lap topotv v skut zatoa sto toa mnogu ja namaluvalo plodnosta i toa doveduvalo do neplodnost i kaj mazite i kaj zenite ( znaci moram da se odviknam jas od taa losa navika) pa zatoa vnimavajte kolku sto mozite pozdrav
RE: Рецепт за зголемување на можноста за забр... 5.10.2010 18:43:46
cleo
Jas citav za nekoi apcinja od nekoe rastenie koe raste vo Peru, se vika Maka. Sakam da gi kupam, ja podobruvale plodnosta i kaj dvata pola. Sto mislite vie, dali ima nekoj iskustvo so niv? Gi ima vo SWANSON, vo nivnata prodavnica sproti Univerzalna sala, okolu 1 000 denari se, 60 apcinja milsma, ama 2-3 dnevno se pijat.
RE: Рецепт за зголемување на можноста за забр... 5.10.2010 20:06:14
Natasa981
da, taka e. Peruvian maca ili kaj nas macina treva,ocajnica. Nekoi tvrdat deka otkako ja piele zabremenile,ama jas citav iskustva so bilkata ,potocno pienje na caj a ne apcinja kako sto sakas da kupis ti. Kako i da e,jas mislam deka vredi da se proba ako ne e stetno ,neli?
RE: Рецепт за зголемување на можноста за забр... 16.10.2010 20:41:35
kvrcka
ako moze da mi kazete kade da gi naracam tie apcinja navistina ke vi bidam blagodarna veke 2godini se obiduvame nisto.a imam edno dete od 5,5godini.sega ja najdov slucajno stranava i se zacleniv.
RE: Рецепт за зголемување на можноста за забр... 16.10.2010 20:50:05
kvrcka
uf ne sme komunicirale voopsto ama stvarno imam potreba da si ja kazam makata.imam napraveno samo pap koj e ok i obicen exo koj e ok inaku tolku mi e precizen ciklusot sto mozam da recam vo saati.imav nekoj iscedok za koj mi dadoa tie vaginaleti so jod ama pak mi se povtori i kanesten.ginekologot mi e katastrofa mi dade nekoi hormonski vo kombinacija so nekoi za folikulite i pokraj toa sto mi gi proverija i se ok i nisto 2 meseci.ama ne sakam da gi pijam posto ne mi odgovaraa.lele referat.....izvinete ama sto da pobaram da mi ispitaat????????ve molam
RE: Рецепт за зголемување на можноста за забр... 17.10.2010 10:39:13
Bogdancanka
Dobredojde Kvrcka ti posakuvam prijatna druzba na rr koga velis deka ginekologot ti e katastrofa za pocetok moze da go smenis odi kaj nekoj drug napravete i spermogram nemora da se bara pricina kaj tebe ako nemozes da ostanis trudna ako i spermogramot e vo red potoa moze da proveris proodnost na kanali pozzzzz mila
RE: Рецепт за зголемување на можноста за забр... 17.10.2010 11:14:00
Natasa981
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: cleo
Natasa, sigurna li si mila deka Peruvian Maca e isto sto i Macina treva (Ocajnica)???
Cleo Maca apcinjata i Macica treva ne se isto
Znaci vaka, tabletkite za koi pisuvav pretpostavuvam se na baza na Peruvian maca (lepidium meyenii) , a macina treva ili ocajnica (marrubium vulgare) e nesto sosema drugo a i namenata im e razlicna. Izvinete ako nekogo dovedov vo nedoumica. Sekako, pred zemanje na bilo kakvi lekovi ili caevi Ve molam prvo konsultirajte se so vasiot lekar ili ginekolog.
RE: Рецепт за зголемување на можноста за забр... 17.10.2010 20:42:30
kvrcka
fala ti,imas pravo ke go smenam ginekologot,malku mi bese nezgodno ama....a kako se ispituva proodnost toa ne e nesto strasno neli mnogu mi e polesno sto ja najdov rr i site vas tuka!!!!da si go spodelam problemot fala bogdancanka!!!ama jas ova kako da ti go pratam kako odgovor za tebe?dali dobro prakam?
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.