|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рецепт за зголемување на можноста за забр...
1.12.2010 11:08:48   
mazule
Zdravo rr. Na PAP testot otkrija candida i mi prepisa Mycoril od 200mg. Sega zavrsiv so niv i dali se efikasni vo lekuvanjeto i dali mozam sega da imam odnosi vo plodni denovi .
Ako ima nekoja iskustvo neka pisi. Please  

(Одговор на членот veckasr)
Непосредна врска до пораките: 326
2.12.2010 0:27:33   
Tasha
Dragi moi rr, mnogu mi e milo shto ve najdov na forumov. Se nadevam ke me prifatite. Imam 32 godini i sum vo brak 7 meseci. Se obiduvame veke 7 m da imame dete. Ciklusot mi e redoven, na sekoi 29 dena, i mislev deka nema da ima polesna rabota za mene od pravenje user posted image
Vo Avgust bev vo remedika na pregled, pravev pap, mikrobiologija na bris, vaginalen U3
Vo naodot stoi deka imam endometrium M tip, no tenok ????
Moze li nekoj da mi objasni shto e toa???

(Одговор на членот mazule)
Непосредна врска до пораките: 327
2.12.2010 0:33:13   
nadica
tasha прво добредојде на форумов се надевам на дружба
а за наодите сум неупатена и незнам што би ти пишала но секако некоја друга рр ќе ти одговори user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Tasha)
Непосредна врска до пораките: 328
2.12.2010 0:39:07   
Tasha
Isto ako moze nekoj da mi objasni ve molam, sto e toa lesna adenomioza na preden zid na matka i golemina vo AVFL???
koga prashav - mi rekoa se e vo red ???

Mikrobioloshkiot naod mi beshe pozitiven samo na UREAPLASMA UREALYTICUM pa dr. mi kaza da se napijam i jas i mm po 1 gram sumamed.
da ne znae nekoj poveke za ova??

Непосредна врска до пораките: 329
2.12.2010 0:41:45   
Tasha
Ti blagodaram Nadica na dobredojdeto, milo mi e shto tolku mnogu iskustva gledam na edno mesto. Zaedno sme posilni.

Непосредна врска до пораките: 330
2.12.2010 10:23:32   
Baby29
Драга Таша, Добредојде, бидејќи веќе имаш резултати, јас би ти препорачала сега незнам кај кој доктор одиш во ремедика, јас сум кај Стојковски, но најдобро е да го прашаш докторот да ти подобјасни на наш јазик и верувај ќе ти објасни, но исто така мораш и да напоменеш дека се обидувате за user posted image како и самиот доктор би знаел кај да се насочи.
Се надевам дека ти помогнав, и срекно па до скоро на сите user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tasha

Dragi moi rr, mnogu mi e milo shto ve najdov na forumov. Se nadevam ke me prifatite. Imam 32 godini i sum vo brak 7 meseci. Se obiduvame veke 7 m da imame dete. Ciklusot mi e redoven, na sekoi 29 dena, i mislev deka nema da ima polesna rabota za mene od pravenje user posted image
Vo Avgust bev vo remedika na pregled, pravev pap, mikrobiologija na bris, vaginalen U3
Vo naodot stoi deka imam endometrium M tip, no tenok ????
Moze li nekoj da mi objasni shto e toa???

Непосредна врска до пораките: 331
2.12.2010 11:54:45   
sesilija
za endometriumot znam samo deka treba da ima debelina poveke od 10 mm za da nastane bezbedno vgnezduvanje ne oplodenata jajcekl poz i so malku trud se ke bide

(Одговор на членот Baby29)
Непосредна врска до пораките: 332
14.12.2010 9:32:39   
Палешка РР
Вчера слушнав за уште еден народен лек против неплодност. Не знам колку е вистина, но морам да го споделам со вас.
Цвеќето Христов венец кога ќе расцвета испушта капки, кои се како мед па старите велат дека плаче. Божем капката била лековита за неплодност user posted image

Се надевам нема да отрујам некого user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот sesilija)
Непосредна врска до пораките: 333
14.12.2010 12:07:07   
ninana
vaka, nie do sega ne sme probale da napravime ama mnogu sakame user posted image , ako moze da mi kazete dali treba nekoja prethodna podgotovka ili prvoit pat bez nikakvi podgotovki da si probame? lelee kolku sakam user posted image backi do site ve obozavam stalno ve citam:)

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 334
14.12.2010 13:29:41   
Bogdancanka
Нинана мила ако уште не сте пробале да направитеuser posted image нема што да се подготвуваш само фрлете се на работа опуштено и се надевам ќе ни пиши за твоитеuser posted image поззз мила и бидете вредни месецовuser posted image па заедно ќе прославиме

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот ninana)
Непосредна врска до пораките: 335
23.12.2010 14:40:02   
seniha
zdravo jas sum nova na forumot me interseira dali orasite kikirikite i lesnicite mora so luspi da se melat i sto se toa mindali te molam za odgovor pozdrav

(Одговор на членот ljupkaja)
Непосредна врска до пораките: 336
23.12.2010 15:18:21   
sesilija
MINDALI SE BADEMI

(Одговор на членот seniha)
Непосредна врска до пораките: 337
27.12.2010 3:59:03   
Hajdi*
Zdravo na site, nova sum na stranava...i iskreno neznaev deka postoi tolkavo edinstvo so domein mk....mnogu mi e milo sto spodeluvame zaedno!
Zamoluvam nekoj da mi objasni za policisticni jajnici?? Kaj mene e podeleno mislenjeto za toa, zavisno od doktorot...

Непосредна врска до пораките: 338
27.12.2010 7:21:12   
veckasr
hajdi ti za policisticni jajnici treba da odes na endokrinolog ne na ginekolog bidejki policisticnite jajnici se hormonsko poremetuvanje a endokrinolozite se specijalisti za hormoni ne ginekolozite toa ti go kazuvam od iskustvo bidejki endokrinologot na mene mi kaza  deka tie so policisticni jajnici treba oni da gi lekuvat ne ginekolozite 

(Одговор на членот Hajdi*)
Непосредна врска до пораките: 339
27.12.2010 14:40:04   
Bogdancanka
Hajdi mila dobredojde na rr ti posakuvam prijatna druzba i se nadevam ke najdes odgovor na tvoite prasanja eve tuka imame razgovarano za policisticni jajnici

klik

< Поракaта ја уредил Bogdancanka -- 27.12.2010 16:46:22 >

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Hajdi*)
Непосредна врска до пораките: 340
27.12.2010 17:39:59   
Hajdi*
Fala ti za odlicniot priem, mnogu e prijatno cuvstvoto! I fala za nasokokata
Se citame pak tuka sme sega!

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 341
4.1.2011 22:11:16   
taci83
Ve molam za pomos veke nekolku meseci se obiduva me da ostanam trudna i nisto,sakam da prasam koj od ovie caevi se najdobri caj od zalfija,zelen caj ili caj od kantarion ve molam za pomos

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 342
4.1.2011 22:27:48   
Olivia
taci83 ako veke se obiduvate nekoe vreme da zabremenis a ne uspevate najubavo e da posetis ginekolog koj moze da ja otkrie pricinata, na svoja raka ne bi trebalo da upotrebuvas nisto pa ni caj, se nadevam deka naskoro ke si zabremenis , pozz

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот taci83)
Непосредна врска до пораките: 343
13.1.2011 17:22:29   
dezdemona
Fala Olivija za odgovorot
Jas analizite gi pravev krajot na avgust so znaci sega pak treba dur e po sovreme.
pozdrav

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 344
13.1.2011 18:00:43   
maca83
Zdravo na site!Jas sum nova na forumot.Mazot mi ne e tuka 1god.sama sum,ce dojde naredniot mesec i jas sakam da go iskoristam vremeto da ostanam bremena.Dali e dobar klomifenot,i ima li pogolemi sansi da ostanam bremena bidejci 1 godina nemame vodeno ljubov?user posted image

Непосредна врска до пораките: 345
13.1.2011 18:10:20   
negla
dobredojde ,maca83!!!user posted image   jas ti preporacuvam samo napred zauser posted image  user posted image

(Одговор на членот maca83)
Непосредна врска до пораките: 346
13.1.2011 18:31:56   
Olivia
Maca83 pocekaj da dojde soprugot pa frlete se narabota , pa ako ne se faka odma vidi dali ima potreba od klomifen, jas mislam deka samo od sebe ne treba da zemas nikakvi lekarstva bez preporaka od doktor,daj boze da ostanes bremena i da ne izraduvas souser posted image iliuser posted image ,pozz

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот negla)
Непосредна врска до пораките: 347
13.1.2011 20:59:05   
maca83
Blagodam mnogu...od denes sum redovna na forumot....Mnogu mi znaci razgovorot so vas.....user posted image user posted image user posted image Pa se nadevam deka site ce bidemeuser posted image user posted image user posted image .pozdrav

Непосредна врска до пораките: 348
13.1.2011 21:19:07   
nadica
маца83 редовно водење љубов, опуштеност и позитивност и мислам дека ќе имате резултати user posted image  без избрзување со било какви таблети  како што не сте воделе љубов 1 година мислам дека резултатите ќе бидат тука user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот maca83)
Непосредна врска до пораките: 349
14.1.2011 10:53:56   
adabejb
Devojki dali nekoja od vas cula za bioenergija dali pomaga toa pri uspesno zacnuvanje ,jas cuv deka imalo nekoja bioenegicarka koja ja zgolemuvala plodnosta.Samo nemam informacija seuste koja e i kako se vika ...I dali ste cule za akopunktura za uspesnost pri IVF odnosno uspesnost pri implatiranjeto:)

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 350
Страница:   <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Забременување!
Natasa981

Дали Вашата бременост беше планирана или се случи спонтано?

Да,планирав и калкулирав плодни денови со останати помагала за зачнување (40%)

Незнам, не се оптеретував со калкулации,но секако сакав бебе (38%)

Не, се случи сосем спонтано и неплански! (23%)

Број на сите гласови: 96

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!