Azzura -> RE: Рецепт за зголемување на можноста за забремнување! (25.5.2011 0:34:08)
|
Jas sum malku zbuneta devojki...so deckoto ne se pazime veke 3-4 meseci, a eve posledniot mesec epten go aktivirav, no pak osekjam kako da ke mi dojde ciklusot. OK ke pocekam ama nekako ne mi se veruva ... inace, pred 3 godini imav neuspesna bremenost koja rano zavrsi, pa sega skoro pravev ispituvanja (horminite se OK, pap ureden, bakterii nemam, pa duri ni kandida, a ako nesto me pochesa so dva dena canesten mast mi pominuva, no pred 3 god mi najdoa eden mal miom na matkata, koj spored d-rkata ne pravi problem zasto ne e vnatresen, tuku stoi odnadvor) A deckoto moj nema ispituvanja, osven sto pred 5 godini i toj imal edna takva neuspesna bremenost so devojkata poranesna...pa taka, i na d-rkata toa i e pokazatel deka sepak i on moze....Sega nie si se sakame, i jas nekako probuvam da ja koristam nedelata na ovulacija, ama AMAN zasto ne se fakja koga eve se e vo red?! Prethodno ne mislev tolku, ama nekako pocnav da se zagrizuvam...daj kazete nesto [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
|
|
|
|