lindicka -> RE: Рецепт за зголемување на можноста за забремнување! (1.2.2012 12:28:47)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Sajna Jas togas da ti kazam samo vlegov i im kazav imam CIN 1 i mi rekoa deka za mesec do dva moze da me sredat ako sum redovna, mi dadoa vaginaleti 2 x 1, selen sumlivi, cink sumlivi i uste edni ama ne sum sigurna koj bea, e sega malce skapicki se edno pakuvanje e 490 denari, i se e na prirodna baza so priroden maticen mlec....za mesec dena na kontrola doktorot ne mi veruvase deka nemam cin 1 i posle toa prodolziv uste eden mesec za ubavo da zakrepnam i od togas navaka fala bogu nisto...mnogu se super zenite koj saka so dijagnoza ima doktorka tamu ja cita i ti dava terapija koja stvarno pomaga poozz Сајна, за што зборуваш овде, т.е за каде, за Златна пчелка ли? И јас имав раничка на грлото на матката, не баш рана ама нешто налик, па правев пап, и така, препорака од докторката беше да си го зајакнам имунитетот за секој случај. Планирав да отидам до Златна пчелка во Лептокарија, ама никако не ме носи патот натаму. Утре имам закажано кај Хаџи-Лега во Ремедика, за некоја опција, можеби за инсеминација да разговараме за следниот месец...Ако нешто ми се појави овој пат одма одам во Златна пчелка. Инаку, ХПВ или ЦИН1 не пречи за забременување, барем мене така ми има кажано докторката. И друго, дали некој бил кај Хаџи-Лега, на кој принцип работи докторот, прво со терапија нешто, или одма оди на инсеминација или сл.?
|
|
|
|