aninanna -> RE: Рецепт за зголемување на можноста за забремнување! (4.4.2012 14:43:18)
|
I jas imam problem so [sm=rozacrtici.gif] i toa veke 2.5 godine se odiuvame, no bez uspeh. go citam forumot redovno no eve denes za prvpat i jas se priklucuvam kon diskusijata.[sm=jezicek.gif]. te zamoluvam da mi dades informacii na mail. vi posakuvam na site da si docekate [sm=rozacrtici.gif] i [sm=nosecka.gif] zasto znam kolku e tesko koga sme vo iscekuvanje sekoj mesec. pozdrav do site [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: kasiopea znaci kako sto veke napisav, metodata se vika informodijagnostika i se raboti za kompjutersko skeniranje na site organi vo teloto i detektiranje na virusi, infekcii i predizpozicii kon razni zaboluvanja. Efikasna e zatoa sto go detektira korenot na problemot, znaci so pricinata za zaboluvanjeto, vo nasive slucai sto dovelo do toa da nemozeme da zabremenime.Malku e jezivo koga ke te povrzat so spravite i kompjuterot zatoa sto ke doznaes kakvi se virusi i infekcii nosis vo sebe.Na primer, dve nedeli pred da odam tamu pravev mikrobioloski ispituvanja i brisevite bea uredni, nemase ni kandida, a dodeka aparatot kaj nego mi pokaza deka imam infekcii. Objasnuvanjeto bese deka na mikrobiologija referentnite vrednosti se dvizat vo granici od - do, i dokolku se pokaze prisustvo na primer na klamidija, ponisko od dolnata granica ne go prijavuvaat i ti avtomatski ne ja lekuvas, a ovde se registrira se. Isto taka mi kaza deka glaven problem kaj najgolem broj slucai sto gi imal se krvnite sadovi kaj zenata ( krvotokot) i deka poradi nivnata neelasticnost i slabata cirkulacija nastanuvaat i najgolem broj spontani abortusi.Samiot organizam dokolku se bori so slaba cirkulacija, duri i da dojde do zabremenuvanje go isfrla plodot, zatoa sto ne moze da izdrzi da hrani parazit. Terapijata e malku dosadna, zatoa sto se zema na 6 saati, a dodeka se zema ne treba vo organizmot da se vnesuva kafe, cokolado, alhohol i bilo sto sto e na baza na nane. Pregledot i terapijata se malku skapi, no vredi, ne samo poradi zabremenuvanjeto tuku i poradi toa sto istovremeno si go sreduvate organizmot i imuniot sistem na priroden nacin i bez antibiotici. Zagrizena26 vo pp ke ti ja zapisam web stranata i kolku kosta
|
|
|
|