mommy_angels RR -> RE: Спонтан абортус (15.3.2014 9:43:07)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Lorjana Fala Angels na podrskava , kazi mi samo posle kolku vreme pak ostana bremena, posto mene mi e mnogu strav sega od see 😢😢😢 Јас останав бремена после 6 месеци и тоа сосема случајно.Што да ти кажам мила,стравот останува ,барем кај мене,јас почнв да уживам во бременоста кога влегов о 9-ти месец [sm=smiley13.gif] .Едноставно на се што се случило гледав како да тоа морало да ми се случи,дека е дел од мојот живот кој ете ми било речено да го преживеам и неможев ништо против тоа.Незнам која била точно причината кај тебе,всушност никогаш не дознав и кај мене,ама ако ти биле направени сите испитувања и не нашле причина за настанатата ситуација,дај си прво време колку-толку емоционално да се стабилизираш,направи си ги сите брисеви и откако ќе видиш дека се е чисто ,слободно почнете со правење друго бебуле.Мој совет е само најди си добар гинеколог,и тој нека те води,не мора да значи дека мора да е во скапиве приватни клиники,добри доктори има и на други места.Не сакам да ти напишам биди позитивна,мисли позитивно и други работи од тој тип.Знам колку е тоа можно во овој момент,ама ти мора да прифатиш дека ова си останува дел од твојот живот и да продолжиш напред.Јас би ти рекла не читај негативни работи,јас цела бременост гледав комедии,читав романи со весели содржини,читав по убавите теми од форумите.Не дека не ме фаќаа негативни мисли од време на време и кога тоа ќе ми се случеше ако не можев ама да го победам си одев кај докторката,ќе го видевме бебулево и се смирував.Затоа и ти викам,потребен ти е добар гинеколог и твоја решителност.Се друго ќе си дојде само по себе
|
|
|
|