lukas -> RE: Спонтан абортус (30.9.2014 22:23:34)
|
pominaa pet meseci otkako si se zboguvav so mojata kerkicka-koja trebase da ja vikame leona,i jas seuste koga zboruvam za mojata najtezok period vo zivoto ne velam plod ili bebe seuste ja vikam leona. mislam deka e vreme i vas da vi kazam i mozebi ke e polesno i se nadevam deka ke e polesno no nekako tesko mi odi. na 33 nedela od mojata bremenost otkrija anomalija na moeto bebce,po mnogu trckaranja levo desno kaj ne..se utvrdi deka treba da pravam feticid.. umrtvuvanje .[sm=smiley19.gif] 7 pekolni denovi gi pominav vo sk se zboguvav so moeto najmilo koe seuste mrdase vo utrobata moja..znaejki deka ja imam a ke ja nemam...ke pomini ete imas edno tesi se site okolu mene mi veleja,...ajde mladi ste ke imate...imam ama zosto da go nema ZOSTO?..navistina se tesev deka go imam lukas..i mi bese golema potkrepa..no prasanjeto ZOSTO???????? uste nemozam da si go odgovoram,,ke pomini so vreme...NE POMINVA boli..pa jas kolku i da sakam da skrijam nemozam...teski raboti me snajdoja ovie 6 meseci...svekor mi pocina a solza ne pustiv zosto drugiot den trebase da odam i da stavam kraj na meseto so si go galev...za bebeto leona za koe imav kupeno se..srceto ne mi dava da gi pustam rabotite so mi se kupeni za nea koi na mnogu pati se naogam da gi guskam taka silno ..nezz kako da recam zbogum i da ne mislam kakva ke bese crna na mene...bela na tato...kazete mi ima rok bolkata? iskreno mislam deka i ne se Imam isplakano kako so treba ,nemam ni na kogo ,na mazot mi so i nego go boli ,na majka mi so srceto i nea ja boli...eve placam pred vas,,,tuka bevte za mene 4 i pol godini rastejki go lukas...se nadevam ke mi se nasmee srekata i uste edno malo bebule ke rastam so vas..pozzz i izvinete ako bev premnogu dramaticni pisev se sto mi idese na um..[sm=smiley19.gif]
|
|
|
|