RE: Ортопед (Целосна верзија)

Форум >> [Бебе] >> Разговори на родители

Порака

Snowhite RR -> RE: Ортопед (29.7.2011 8:58:33)

Можеш кај Карески да одиш, јас таму го носев, добар е

bombica -> RE: Ортопед (30.7.2011 17:07:45)

Ako moze predlog za ortoped vo Sistina [sm=smiley1.gif]

Felly RR -> RE: Ортопед (30.7.2011 17:43:21)

ИЗВОРНА ПОРАКА: majmunce

Za eho kaj novorodencinja so pisuva neznam kade i kaj koj na drugo mesto Dajte nekoj drug da pobaram mislenje.so me cini ako si imam i drugo mislenje.

Мајмунче, на тоа место кај што пишува за ехо за новоренчиња, на вратата има распоред, кој доктор кога е, мислам дека беа четворица. Ако сакаш кај друг да одиш, ќе видиш на кој датум е, и ќе треба да си закажеш. Ама кај нас обично прашуваат кај кого си бил првиот пат, па пак тој да те прегледува.

majmunce -> RE: Ортопед (31.7.2011 13:05:18)

fala, ke probame

mila 3 -> RE: Ортопед (13.8.2011 23:26:13)

kade ima ordinacija dr.vidoevski? ke moze da mi go pisete brojceto od kaj nego?

majmunce -> RE: Ортопед (25.8.2011 14:15:45)

барам тел.број од било кој ортопед во прилепската болница затоа што цел ден звонам и никако да заказам за на ортопед, мора да се закажи денеска, ги молам сите што знаат нека пишат, оти нерви искинав.........

blue_blue -> RE: Ортопед (25.8.2011 14:45:24)

ординацијата се вика Ортомедика, се наоѓа во билизина на универзална сала. Во приватана порака ти праќам број и адреса дека вака ако го напишам јавно на форумов некој од администраторите ќе го избрише - не смеело да се рекламира

ИЗВОРНА ПОРАКА: mila 3

kade ima ordinacija dr.vidoevski? ke moze da mi go pisete brojceto od kaj nego?

rina13 -> RE: Ортопед (25.8.2011 14:51:19)

moze i na mene da mi pratis br bas sakam kaj nego da idam so [sm=duda.gif] em mi e blisku em sum slusnala deeka e mn dobar

Octavia -> RE: Ортопед (25.8.2011 15:17:50)

За кај Видоевски само бидете спремни дека ќе ви закажат за едно 2 месеци од сега... Јас заради тоа утнав една контрола... [sm=zmeden.gif]

mila 3 -> RE: Ортопед (25.8.2011 16:49:52)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Octavia

За кај Видоевски само бидете спремни дека ќе ви закажат за едно 2 месеци од сега... Јас заради тоа утнав една контрола... [sm=zmeden.gif]

a stanuva zbor za privatna ordinacija,neli? ne rabotat so kartoncinja?

Octavia -> RE: Ортопед (25.8.2011 17:00:21)

Приватна ординација е и не работат со сини картони, но има МНОГУ гужва, од цела Македонја одат. Преглед чини 1200 ден.

Felly RR -> RE: Ортопед (25.8.2011 18:10:28)

ИЗВОРНА ПОРАКА: majmunce

барам тел.број од било кој ортопед во прилепската болница затоа што цел ден звонам и никако да заказам за на ортопед, мора да се закажи денеска, ги молам сите што знаат нека пишат, оти нерви искинав.........

Мајмунче, јас имам само од амбулантата долу, кај што ги прават прегледите, ако ти помогне ќе ти го пратам во пп. АМа најверојатно е истиот број на кој и ти си ѕвонела.

lilicka -> RE: Ортопед (25.8.2011 18:12:42)

Devojki moze da mi pisete brojce od dr.Vidoevski i kade tocno se naoga??
Vi blagodaram odnapred[sm=rozica.gif]

tnade -> RE: Ортопед (5.9.2011 15:40:52)

nie pred ena nedela bevme na ortoped i mi rece sirok povoj da stavame samo navecer uste tri meseci, (inaku Teodora sega ima sest meseci) navodno jadrencata se uste i bile mali, koga tocno se formiraat?

vida -> RE: Ортопед (5.9.2011 15:45:01)

ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka

I mene mi treba brojce ama hitno ve molam koj go znae neka pise [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Natuska85 -> RE: Ортопед (5.9.2011 15:59:05)

ИЗВОРНА ПОРАКА: tnade

nie pred ena nedela bevme na ortoped i mi rece sirok povoj da stavame samo navecer uste tri meseci, (inaku Teodora sega ima sest meseci) navodno jadrencata se uste i bile mali, koga tocno se formiraat?

Тнаде кај секое дете различно и индивидуално мислам дека е формирањето на јадренцата,отприлика мислам дека од 4-6 месеци им се формирани веќе.Кај моето на 3 месеци веќе имаше формирано јадренца и докторот ми кажа да не ставам повеќе широк повој,иако јас и до тогаш не ставав[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Natuska85 -> RE: Ортопед (5.9.2011 16:14:40)

ИЗВОРНА ПОРАКА: vida

ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka

I mene mi treba brojce ama hitno ve molam koj go znae neka pise [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Вида пиши на гугл Д-р Горан Видоевски ортопед или  ПЗУ „Ортомедика“ Скопје ќе ти излезе мислам бројот од Златна книга,кај мене мм го има запишано во мобилен после 5 ќе ти го пишам ако не го најдеш до тогаш

vida -> RE: Ортопед (5.9.2011 16:28:50)

Fala mnogu Natuska85 go najdov vo zlatnata kniga. Lele sega da zakazam moze za 23 oktomvi ama kasno ni e sega imame skoro 6 meseci nisto ke moram pak vo rumunska...

Модератор: Според правилата на РР, избришан е телефонскиот број ,ако го бара некој можеш во приватна порака да му го пратиш

Natuska85 -> RE: Ортопед (5.9.2011 16:46:18)

Вида јас ти ја препорачувам др.Иванка Стефановска од Ремедика.Одличен доктор.Ние треба да се јавиме наредно кај неа една недела пред да направиме 6 месеци.Имам погоре пишувано за нашето искуство во Румунска со дотичниот доктор Орце и од тогаш никогаш повеќе таму[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

vida -> RE: Ортопед (5.9.2011 18:25:28)

I jas voopsto ne sum zadovolna od rumunska ni zakazaa nareden pregled kraj na avgust a uste ne pocnale so rabota nema ni sestri ni doktori katastrofa mislam.E sega ke se javam Natuska85 kaj sto mi preporaca pa ke vidime kako ke pomineme.

Annet -> RE: Ортопед (7.9.2011 12:43:34)

nas ni kazaa da odime na ortoped po 2 meseci od raganje,ama ja sakam da ja odnesam denovive za sekoj slucaj...

miana -> RE: Ортопед (7.9.2011 12:46:30)

Annet moj sovet ti e da odis koga ti rekle..Deteto e gledano koga se rodilo i nema potreba pred dva meseca dago nosis pak ..Doktorite znaat najdobro sto i koga treb ada se vidi kaj bebe takada nemora uste tolku malo da go maltretiras deteto...Neka pominat 2 meseca pa nosi go...

Annet -> RE: Ортопед (7.9.2011 12:49:17)

ok miana fala ti;-)) ajde ke pocekam uste 1 mesec:)

Natuska85 -> RE: Ортопед (7.9.2011 13:30:45)

Анет нема потреба да брзаш,освен ако нешто ти изгледа дека не е ок.Ние бевме на полни 3 месеци прв пат на ортопед и се беше супер,дури и јадренца имаше веќе формирано.Сега наредна контрола ни е на една недела пред да наполни 6 месеци.

dushice -> RE: Ортопед (26.9.2011 10:59:26)

jas se javiv denes kaj vidoevski i mi zakazaa kontrola na 14 noemvri a nie ovaa nedela polnime 6 nedeli a na kartonceto mi pisuva na 6 da ja odnesam na kontrola i sega neznam sto da pravam dali da cekam do 14 noemvri ili na drugo mesto da ja nosam

Страница: <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>