Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Rucek kaj moite, na glava i se kaciv na majka mi za turli tava , a ja posto trudna svakate, mora kutrata da mi naprai na vrukinava . Vecer karti kaj kumovite i iscekuvanje sekoj den da dojde noviot clen na semejstvoto na svet
Денеска денов си го посветувам исклучиво за себе. Понекогаш знам вака да си се израдувам самата себе, со третманчиња: маски на лице и коса, депилација, туширање, лакирање и средување нокти.
Леле окапав на даската, додека паузирав од пеглање чистев со правосмукалката добра пауза нели?Еден туш, сега кафе и да видам кои рингерајки свратиле на РР
tuuuuuuuuu ja sum ednistveniot dzabolebar ovde pola den go pomina na kompjuter so ne viknavte na pomos so peglanje i cistenje...jas sum sama doma i nekako mi e dosadno
Na kratko da vi pisam so edna raka pisuvam so druga go drzam.Zabavno neli.Vo detsaka so dve deca odlicna zabava bidejki denes nema popladnevo setanje. Poslese stavam vo pogon banjanje, jadenje spremanje za uciliste a na kraj docna vecer peglanje.Se nadevam utre na posoncev den barem za kratko nekako go ima pa neli uste sme leto...
uf lele znaci kolku mrazam nedela jas ispeglav,decava gi izbanjav i legnav duri i uspeav da se isfarbam i istusiram i sega podobro nikoj da ne me dira inace a enika jas uste so vreme da ti kazam ako si slobodna drugata nedela okolu 5,moze?
ajde ajde ke moze vajda mada post rodendendski ne garantiram vo koe stanje ke dojdam ama sepak bidejki se ponduiv...ke si go drzam zborot Inace nedela od sekogas i ja sum ja mrazela...i kako ucenicka i kako student...vo nedela iam i polagano ispiti mn tapa den
Јас имав гости, си отидоа, ми дојдоа други...вечер очекувам уште едни гости во поголема група...утре здравје ќе славиме роденден на мартина.Затоа тука сум, ама не можам да ве дружам многу. Ама мислам на вас и читкам на блиц