Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Конечно ја украсивме елката. ММ и Мила отидоа да си поиграат на снег и да купат уште еден сет сијалички. Печам тиква и лиснати за мм. Ама се распаѓа снегов ќе не затрупа а јас се жалев немало снег во К.Вода
Ке и носиме пакетче( не е баш пакетче туку пакетиште огромно со све и свашта внатре ) на внука ми..и сигурно ке се тепаме кој да ја држи во раце ама она најмногу кај тета сака...нормално
Само што се вратив од факултет, знаете полагав колоквиум, задоволна сум од она што го напишав, ќе видиме дали и проф. го дели истото мислење Само да ѕирнам што се случува на рр, зашто син ми моментално спие, се успале со татко ми, па ќе правам ручек и во 4ипол мајка ми завршува со работа одиме кај моите да го чуваат малиот, а јас пак . Уште утре и мислам дека ќе се родам.
Денес денов ми е малку глуп ...цел ден врне, тмурно е...излегов до продавница и лом се направив , снегот почнал да се топи и сега се е каша попара...едвај чекам вечер да излеземе малку
ќе го носат Дамјан во црква па во парк, после му следуе бањкање и спиење.јас и мм сме на работа до кај 12/1 па ќе одиме до град да си одбере нешто за носење за поклон за роденден, ќе се вратиме на ручек кај свекрва ми па одиме до кај мама, па на час сум и на крај дома ќе ни дојдат гости.распоред тлок
Денес бев да проверам крв...прво сестрата не можеше да ми ја најде вената па ме избоцка на двете раце..едвај и успеа...сега сум цела со модрици ...резултатите се добри: се ми е во нормала освен железото пак на граница ...до кога веќе?
Jas od sabajlevo Zemav da cistam so pravosmukalka i za zal crevoto mi se skina. Go lepev so selotejp i nisto,sega go zalepiv so super i ke pocekam do utre,a vo meguvreme mm da mi zeme novo.Lelelel belja.