Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Ajde shtrumfeta se nadevam deka palacinkite odlicni ke izlezat!
A nie za zal denes nema da imame vreme za palacinki bidejki eve sega se spremame da trgame na vakcina so Lana Se nadevam deka ovaa dobro ke ja pomineme
Што да правам денес? Надвор е минус 4, каде да ја носам Мила? Жал ми е веќе детево само дома е затворено, станот го научи во детали . И од Рамстор ми е преку глава. Бил некој во Зебра? Има нешто интересно за деца?
јас денес не знам што попрво, тука се двете деца на золвата 8 и 5 години, сите се на работа, ќе видиме до 4 часот како ќе биде. Ако ме нема да занете дека изигравам шериф дома, зошто кога се тука Мартина да може на плафон ќе се качи.
денес рано станав и цел ден ќе ми биде брзо темпо денес денот ќе ми биде 100 на час имам доста работа малку дома малку кај јатрва ми спрема св.Никола малку на магацинот и ми се собира ..........
Што да правам денес? Надвор е минус 4, каде да ја носам Мила? Жал ми е веќе детево само дома е затворено, станот го научи во детали . И од Рамстор ми е преку глава. Бил некој во Зебра? Има нешто интересно за деца?
Едниствено ако сакаш да ја поминеш дрогерјата што не е ништо поебно...и нема ништо ново....шминки и прашоци на едно место ...и еден бутик за деца, маркет тинекс, едно кафуле, хемиско чистење и цвекара...толку
Јас еве правам сок, ијам кафе и ке ми дојде една пријателка, колешка од факултете да и помогнам со ееј некој... сама сум дома, после може ке ида да ја видам внуката на кратко
Se mislam.Eve za Filip ke napravam sokce i kasicka, za nas makaroni, i ke odam na torta kaj drugarka mi.A ponatamu nemam idea.Dosadno,dosadno,dosadno.......
Eve sega se vrativme od prosetka bevme so mm i kerkickata vo priroda i malku do manastirot Sv.Nikola.Sega ke ja uspivam Angela pa ke go pocnuvam rucekot.Za potoa ke vidam ke ispadne nesto da rabotam.
ехе како врне снегче, изгледа нема да можеме на сите места да одиме на слава.Сега само се размислувам каде да одам? Ех вака кога треба одеднаш на повеќе места. Ама морам да се одлучам...
Вистина Пенелопа, снегот се ни расипа Во Битола вее како луд, се обели ... И јас инаку мислев да одам на кафе, да се видам со некоја од другарките. Сите со нешто се зафатени, повеќето и обично за викенд се гледаме. Значи, ќе си седам дома, на топло, а вечер сум на име кај дечкото. Ќе биде неговата фамилија и сестра му со децата. По години се како децата на золва и на Еца, а и немирни како нив се посебно помалото - не застанува ниту минута мирно, освен кога е Шехерезад Многу си го сакам, а и тоа мене срце е Ме вика тетка, сеуште не му сум вујна, за понатаму ќе видиме. Ќе му биде малку чудно - тетка, па вујна