Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
еве го кај е, ќе си одиме??? и нас не ни е ништо планирано ама имам некои кошули за пеглање и ќе одмараме после.може некое комедииче да изгледаме на ДВД.
Јас не знам што ќе правам, ама во план ми е чистењехехе што би рекла мајка ми чист понеделник
после работа дома, ќе правам ручек и ќе одмарам, конечно ...деновиве немам часови.дури во четврток па имам време за Дамјан прво и прво а потоа за се друго по дома и за мм.
Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
posle rabota si odam doma . Imam mnogu rabota utre ni e slava a jas seuste nemam nisto spremano. Nesakam hrana koja e od nekolku dena Se nadevam deka vecerva i utre nautro ke uspejam se da zavrsam