Ikana -> RE: Менструација по породувањето (16.1.2012 15:43:37)
|
Draga Calypso, Otidov i na kontrolata na mesec dena po carsiot rez i istoto mi go rekoa, sigurno menstruacija...E sega, jas seuste imam bledozolt iscedok i posle taa menstruacija, sto traese tocno 5 dena....A ja dojam malata, kombinirano so izmolzuvanje i vestacko mleko....bas mi e cudno, ke vidime dali 4 nedeli otkoga navodno dobiv ke mi dojde pak, taka sigurno ke znam. ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana Cisto sumnjam deka toa ti e ostatok od bremenosta, ustvari se e mozno, ama mnooogu e mala verojatnosta, toa e mn opasno ako ti ostane nesto vnatre i veruvaj nemase da izdrzis 20 meseci. Sigurno e endometriumot, parce od nego, sto se cisti. Inaku jas mislam deka vekje dobiv. Zavcera pravevme 4 nedeli od poragjajot, a jas den prethodno pocnav da krvaram....prethodno imav samo belo zolta tecnost, i polekaa, prvo bledo rozevo, pa potemno i eve vekje 4 den jas imam krvarenje. Zboruvav so doktorkata moja i mi vika ne se sekiraj moze i da si dobila vekje, ima takvi slucai. Sigurno e povrzano so toa sto kombinirame doenje i hranenje so shishe. Ako ne e menstruacijata, mozno li e uste da krvaram od poragjajot??? Ikana, najverojatno ti e mesntruacija, ma ne najverojatno, tuku 100%. I jas dobiv koga pomina tocno mesec od poroduvanjeto. Od samoto poroduvanje krvarev pretezno vo bolnica, a doma mnogu malku. Pred da dobijam imav samo bledozolt iscedok, i tocno na 14 april pocnav pak da krvaram. Go prasav ginekologot, mi rece ako trae okolu 5-7 dena, togas sigurno e menstruacija. E mene mi izleze problem, nikako ne sakase da prestane, pa morav da pijam ergotil kapki. Se nadevam deka kaj tebe nema da dojde do toa.
|
|
|
|