ana mari -> RE: Породилни болки (23.11.2011 18:24:17)
|
ana mari kako si mi deneska?jas pak niz grad ,pa ke si setam,nema da taguvam doma hehehe,si piev kafe so drugarkite ,e pa na nasitene mu teknuva da izlezat,neka si posedat kolku sakaat,,,,,ova nedela nekako sum mnogu posmirena,vikam ima vreme,i si guram nekako,,,,,,noke ne spijam od kicmava,so 4 pernici kako voz sum gi napraela, i imam vreme za fantazija,samo si razmisluvam sto kako ke bide... od ponedelnik dr mi vika tri prsta si otvorena,a aber nema za izleguvanje,mozelo do dve nedeli da projde vaka,eve i deneska kako kafeav sekret mi izleguva od denta na vaginalniot pregled ali normalno bilo,po los osecaj od vaginalniot pregled nemase llakkkkkk i bolno bese bogami ..... aaaa jas misla ti uste malku pa ke ripnes vo tavcehehheheh... i jas sum dobra eve cel den me bolat po malku jajnici pa i v4era imav malku kako rozeva krv pa mi vikaat nekoi zeni deka toa bilo znak deka za brzo ke sum se porodela mozelo i ve4er ali jas ne veruvam ova saka na 1 dekemvri da dojde [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] moze i podolgo.... GOLEM POZZZ DO TEBE pa ajde da ne izraduvas za brzo vreme [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|