tanjuskaaa -> RE: Породилни болки (29.6.2012 21:19:28)
|
Zdravo idni mamicki, jas denes i vcera bev na doktor, bebusot ne se lumpuvase mnogu pa da vidme sto e rabotata, inaku super e se, jas seuste ne sum otvorena. a denes ni napravija nekakov si stres test, mi dadoja provokacii (malku) vo infuzija da vidiele kako reagira bebusot, ispadna deka jas sum imala kontrakcii i do sega no ne gi osekam, a i denes so provokaciite ne osekav nisto, pa po 2h me pustija pak doma-doktorot mi rece deka bi bilo mn tezok poragaj bidejki seuste ne sum ni pocnata da se otvaram. Bebceto sega pak lumpuva a bilo pomirno vcera zaradi kontakciite. srcenceto mu cukase super, a jas bev isplasena malku no se e vo red. Sreka mazot mi bese so mene pa ne mi bese tolku strav, inaku toj ke bidi so mene i na poragaj. Ponedelnik pak sum na doktor i mi rekoja da si bidam sprema so torbata, dokolku ne bidnelo nisto za vikedot :) a jas kako kapak na toa za vikedot planiram da odam na setanje, doktorot mi dozvolni-vika kolku poveke setam pogolemi mi se sansite da se porodam :) sto znaci blisku sme :) pozdrav do site mamicki pa ako ima nesto ke se pofalam, i so les i na vas :)
|
|
|
|