RE: Породилни болки (Целосна верзија)

Форум >> [Бременост] >> Бременост и породување

Порака

mmbucko -> RE: Породилни болки (2.7.2012 19:24:18)

Ajde ajde, mi se jadat mekici!!!!!! Ako treba i jas ke pomognam pri mesenje :D. Ajde vi ja pushtam seta sreka na svetot so lesno da vi bide na site i da si rodite zndravi i srekni bebuvcinja.

tanjuskaaa -> RE: Породилни болки (3.7.2012 4:54:59)

Мамичкиии кај мене болките почнаа да се засилуваат [sm=bravo.gif] ако станат поинтензивни уште вечер ке одам назад на болница а ако не во 6:30 сабајле сум секако закажана. Се надевам Just Baby и Taska веке се гушкаат со нивните [sm=duda.gif]. Со лесно и со срека, поздрав

taska -> RE: Породилни болки (3.7.2012 11:52:45)

Tanjuska so lesno :))))) jas se uste nemam aber hahahah [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

mmbucko -> RE: Породилни болки (3.7.2012 11:56:25)

tanjushkaaaa ni ja nema [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ajde so lesno.....ushte tebe taska da te ispratime ....... I pocinjeme nie da kukame :))))))))))

Veronika 78 -> RE: Породилни болки (3.7.2012 13:27:57)

so lesno na site i ve cekame so ubavi vesti da ni pisete[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Mimiee -> RE: Породилни болки (3.7.2012 16:21:28)

Imam siiiiiiiinnn presrekna suuum

mmbucko -> RE: Породилни болки (3.7.2012 16:29:25)

Ajde airlijaaaaaaaaaaa neka e zdrav i ziv, golem da rasne, najgolema radost na mama i tato da bide. *******************

taska -> RE: Породилни болки (3.7.2012 16:29:40)

mimiee neka e ziv i zdrav i da vi nosi radosti cel zivot
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mmbucko -> RE: Породилни болки (3.7.2012 16:43:05)

Eve veke zamesiv edna Goooooolema vangla testo za mekici. Nego nikoj nishto nerece za just baby i temjanushka? Da stavam li trodupla kolicina????????? :))))))))))))

Felly RR -> RE: Породилни болки (3.7.2012 17:12:52)

Еве тука може да и честитаме на Мимиее

Veronika 78 -> RE: Породилни болки (3.7.2012 18:59:13)

Cestitki do mimiee da e ziv i zdrav sinot [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

eli07 -> RE: Породилни болки (3.7.2012 20:13:16)

Cestitkiiiii[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Ziv i zdrav, golem da raste.......

taska -> RE: Породилни болки (4.7.2012 11:47:39)

Decki ja sabajle bev na lekar i si pokazuvase kontrakcii na ctg , a jas nisto ne cuvstvuvam osven steganje na stomak , i denes mi e terminot sestrata vika aaaa izgleda ce se poragjame denes i jas takva ama jas nisto ne osecam :))))) i posle bev kaj doktorot i mi pravese pregled racno mi butna raka lele kolko me boleseeeee i posle so edna zelezna takva i svetilak nesto cepkase da ja vidi plodovata voda i rece 2 prsta sum otvorrena i plodovata voda e mlecna a toa e dobro ... i ce si pocekame uste malku ako do nedela ne bide u nedela sabajle idam da me porodat so provokacii :)))) ahhh uste me boli dole od pregledot , jas zapeknata 9 meseci ne cepkana hahahah ni pregled ni sex ni nisto a on oppp mi nabuta toa prstite :( aj kisssss

eni -> RE: Породилни болки (4.7.2012 11:56:05)

Lele taska mozam da zamislam. Jas koa bev po bris kolku me bolese a tek cela raka da mi pikne [sm=zmeden.gif]

Dimana -> RE: Породилни болки (4.7.2012 12:05:28)

Taska ti se uplasi od edna raka [sm=jezicek.gif] bidi spremna na hotel promaja ako se poragas vo gag vlez izlez koj stasa ke pikne prsti taka mi vikaat drugarkite sto se poragale ,zamizi i misli pozitivno .
Jas denes custvuvam nekoi bolki vo polovina ama nisto strasno rano e uste 37 nedela sum .

AnnaMolly RR -> RE: Породилни болки (4.7.2012 13:22:52)

Dimana, не е рано, веќе си влезена во 9 месец. Јас се породив 37 гн + 2 дена, значи два дена откако влегов во 37 недела. Бебето си беше 3.190 грама, апгар 10. Така да, штом влезете во 9 месец може во секој момент да почне породувањето.

Ви посакувам на сите со лесно да ви биде!

taska -> RE: Породилни болки (5.7.2012 9:21:30)

Kako ste mi denes zeni? [sm=smiley36.gif]jas si zakazav masaza u 11h epa cekam cekam barem uste ednas da si se relaksiram .... stomakot mi e se pogolem i pogolem i pocnuva da se stvrdnuva , ama pak ne boli , od kolku prsta otvoreni pocnuvaat pojakite bolki?? znam deka sum dosadna ama trpete me uste malku [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

eli07 -> RE: Породилни болки (5.7.2012 16:38:49)

Taska od tugji iskustva ne od moe, znam deka e razlicno kaj sekoja trudnica.Starosvaticata moja bese otvorena 4 prsta a poima nemase i nemase bolki....Sestra mi pa sprotivna prica uste neotvorena i pocnaa bolkite noramlno onie poslabi....Taka da ne se zamaraj kako ni e pisano taka ke bide.Ajt so lesno[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

eli07 -> RE: Породилни болки (5.7.2012 16:41:17)

Inace vecerva sonuvav deka mi pocnale bolkite i deka se poragjam i toa mackina kaslica bilo mnogu lesno si pominav[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]Uff se razocarav koga se razbudiv :(( Aj si vikam vo sabota mi e rodenden pa na bebus moze ke mu tekne da izleze pa zaedno da si go slavime[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

taska -> RE: Породилни болки (5.7.2012 16:50:22)

Eli koga ti e tebe terminot? inace i mene mi e u sabota rodendenot [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] moze i mene saka da me iznenadi za rodenden [sm=bravo.gif] ama ako ne bide sabota nedela ni e zakazano poroduvanjeto hahahha lele strav mi e hahah

mmbucko -> RE: Породилни болки (5.7.2012 17:06:39)

A be ovde koncentracija na mamicki rakcinja, mene mi beshe rodenden vo sabotata. Nie go promashivme zaednno da slavime :))))). Inaku i jas zavcera sonuvav deka go rodiv bebceto i toa doma hahahahahah isto za 2 min. Eve me i mene celo vreme se vrtkam po doma so shugavi bolki pa gi ima pa gi nema pa nekoja jaka mi se zdosadi.........SAKAM DA SE PORODAM!!!!!!!!!!

taska -> RE: Породилни болки (5.7.2012 17:27:04)

mamicki rakcinja i bebinja rakcinja :) mmbucko i ja samo se vrtam po doma od krevet na krevet filmovi gledam i nisto ne rabotam samo cekam :))) a od druga strana si vikam pa eeee koga vaka vece u zivot ce si imam vreme da si polezam i odmmoram hahahah more lezi si i uzivaj inace kolku godini punite ? ja sum 07071977 se sedmici

eli07 -> RE: Породилни болки (5.7.2012 17:33:48)

Jas sum pampers generacija [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] 07071983 :) Ali posto terminot mi e 26 Juli (veke 38 nedela) moevo rakce moze da bide i lavce ako go zatera do kraj na mesecov :(( Samo se nadevam [sm=jezicek.gif]deka nema da mu se uarni tolku u mesko [sm=smiley36.gif]

eli07 -> RE: Породилни болки (5.7.2012 17:37:16)

Devoki da ve pitam nesto koga veke mi tekna...Posto mojava doktorka navodno "vrska" vo GAK mi e na odmor i realno nemozam da odam kaj nejze na CTG mislev da idam kaj mojot maticen dodeka da se vrati [sm=zmeden.gif].Kade idete vie na pregledi sega vo 9 mesec dali kaj sto ke se poragjate ili kaj vasite maticni??

taska -> RE: Породилни болки (5.7.2012 17:41:03)

Jas idev do 9 mesec kaj maticniot u kumanovo, (mazen sum u sk ) i od 9 mesec idam u remedika kade i sto ce se poradjam ,ama ako doktorkata so ce te poragja sega e na odmor idi si kaj maticnata so ima veze toa , bitno e se da e vo red :) koga ce se vrati odi si na gak i pokazi gi rezultatite ...jas kaj mojot maticen gledav mnogu zeni sto si idea na ctg a se poragjaat u bonica posle

Страница: <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>