|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  39 40 [41] 42 43   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
21.3.2012 7:58:22   
bajaderce
Pmeprs se najubavi ama najskapi, probavme i becutan , ne ni odgovaraat mnogu se kruti , sega sme na Pufies i super se...barem za sega, e sega edno prasanje, koga treba da preminam na pogolem broj, nie koristime sega od 3-6 kg, a Mia ima 4.5 kg...treba li da i zemam pogolemi ili uste da terame so ovie sto si gi koristime ???

(Одговор на членот Velena)
Непосредна врска до пораките: 1001
21.3.2012 8:04:46   
dostickage
Kje osetis sama koga treba da se premine na pogolem broj:-)
Se si zavisi od deteto te od konstrukcijata na deteto.Ne se opteretuvaj kje vidis koga kje mu stane pelenata mala kje si kupis pogolema :)

(Одговор на членот bajaderce)
Непосредна врска до пораките: 1002
21.3.2012 8:27:04   
bombica
Ние сме сега на пуфис и арни се мада често насабајле кога ќе стане е помочан.Мислам дека проблемот не е до пелените туку до детево мое.Многу немирно спие и изгледа ја изместува пелената.....Добро мамички од кај купувате памперс?Јас пред некој ден купив актив бејби од зегин, пошто снемав пуфис а туш ми е далеку, абе катастрофа се пелениве.Ги носи 2-3 саати и кога ќе го соблечам цел е на газето како си песок посипан.Плус лепенките на левата страна буквално на сите пелени се криви.Значи кое ѓубре ни го продаваатuser posted image

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 1003
21.3.2012 8:33:18   
Luci
И јас последното паковање на Памперс актив бејби што го земав од Зегин ми се катастрофа пелените, многу често почнаа да ми пропуштаат што не беше случај до сега. Сега користам и паралелно Нанис и откако ќе ги потрошам памперсот само на Нанис ќе останам

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот bombica)
Непосредна врска до пораките: 1004
21.3.2012 8:36:25   
bombica
Луци од кај ги купуваш нанисот?

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1005
21.3.2012 8:43:44   
Luci
Од Гиго Трејд, 5-ка големина е 450-460 денари 42 пелени

< Поракaта ја уредил luci -- 21.3.2012 8:44:03 >

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 1006
21.3.2012 10:44:37   
bajaderce

ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

Kje osetis sama koga treba da se premine na pogolem broj:-)
Se si zavisi od deteto te od konstrukcijata na deteto.Ne se opteretuvaj kje vidis koga kje mu stane pelenata mala kje si kupis pogolema :)

e fala ti mnogu na sovetot :)))

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 1007
21.3.2012 10:57:51   
bombica

ИЗВОРНА ПОРАКА: luci

Е јбг не сум од Скопјеuser posted image А нанис користеше снаа ми за внук ми се сеќавам многу убави беа.Ќе побарам низ Велесов ама не верувам дека ќе најдам

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1008
31.3.2012 15:56:10   
Natasa981
Dali nekoja mamicka znae dali Pampers premium care br.4 se so gel?
Br. 3 ne se, ama ke treba da premineme na pogolemo brojce pa me interesira..

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

Непосредна врска до пораките: 1009
31.3.2012 17:07:13   
kremco
Za Pampersot premium care 4 ,ic ne se kako prvite 3,nemaat mreza,celi se lilakovi ne  mi se tolku ubavi kako ovie a daleku od toa deka ne se kvalitetni,isto kako i active baby  mislam deka ima,zrnca neli se toa,sega toa lilakovoto neznam dali e gel??? 

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 1010
31.3.2012 17:11:35   
Kockicka
Jas gi koristam pampers activ baby 3 (4-9 kg )i se so gel no nekako mi se poneubavi od 2. Dali znaete dali ima velicina 3 bez gel ?

(Одговор на членот kremco)
Непосредна врска до пораките: 1011
31.3.2012 17:31:34   
moni teo
од кои пелени сте најмногу задоволни моето синче има 2 месеци и до сега користевме пелени од швајцарија но уште малку имаме вчера купив канбебе му ставив една се покака и одма му претече дури и тренерките ги извалка зедов 3 имаме 6300г некако се многу тенки ајде кажете ми вие какви користите за вашите user posted image п.с ако може и слика да ставите од пелените user posted image

(Одговор на членот Kockicka)
Непосредна врска до пораките: 1012
31.3.2012 17:35:33   
Annet
najzadovolna sum od Pufies najubavi se,,zimame i can bebe i violeta i daipers,sekakvi sum probala,dajpers e taka dobar,mislam podobar od drugive.... e vie se najubavi za mene user posted image

(Одговор на членот moni teo)
Непосредна врска до пораките: 1013
31.3.2012 17:39:39   
Kockicka
Kolku pari se Pufies mozes da mi kazes za sporedba so Pampers na kvalitetot

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1014
31.3.2012 17:40:45   
amateuress
koga stignavme do 4ka, i jas posle 2 golemu pakuvanja premium care preminav na active baby, skoro isti se, a kaj prethodnite 3 broja navistina imase razlika

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1015
31.3.2012 17:42:57   
Annet
mislam 820 denari se tuka vo Tus marketite,site golemini se ista cena.eve ova pakovanje e za vas na slikava od 4-9kg.preubavi se,jas noke i za pa-p vakvi i stavam a za denski menuvam kako sto kazav,pampers original koristev eptena na pocetok mislam 2 meseca najveke,ama skapi mi se.....ako ima vakvi kaj sto zivees ti gi preporacuvam od srce;-)))mirizlivi se,nemaat gel da se lepi,rasteglivi elasticni,se prilagoduvaat na sekoe malo gaze;-)))
ovie ti idat 82 za 820 denari ,kaj nas tolku se,i denski edna pelena i stoi od ovie koga i stavam najdolgo od site nem asansa da propustat nie gi koristime veke 5 meseci
ИЗВОРНА ПОРАКА: Kockicka

Kolku pari se Pufies mozes da mi kazes za sporedba so Pampers na kvalitetot

< Поракaта ја уредил Annet -- 31.3.2012 17:43:54 >

Непосредна врска до пораките: 1016
31.3.2012 17:43:46   
Kockicka
Jas nekeko primetiv od 3 pampers activ baby nekeko imame crvenilo na gazeto a pocesto ja presoblekuvam za razlika od pampers 2 new baby ama veke ne ne sobiraat 2 golemina :)

(Одговор на членот amateuress)
Непосредна врска до пораките: 1017
31.3.2012 17:44:28   
amateuress

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natasa981

Dali nekoja mamicka znae dali Pampers premium care br.4 se so gel?
Br. 3 ne se, ama ke treba da premineme na pogolemo brojce pa me interesira..

kako sto napisav pogore, od 4ka navamu sme na active baby, iskreno mislam deka se isti po kvalitet, a sepak se malku poeftinki :) premium care 4 imaat gel definitivno, duri i ednoto pakuvanje mi se pogodi epten da imaat gel
izvinete sto se povtoruvam, ama konecno mi svetna sijalickata kako da citiram user posted image

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 1018
31.3.2012 19:10:48   
Natasa981
ИЗВОРНА ПОРАКА: kremco

Za Pampersot premium care 4 ,ic ne se kako prvite 3,nemaat mreza,celi se lilakovi ne  mi se tolku ubavi kako ovie a daleku od toa deka ne se kvalitetni,isto kako i active baby  mislam deka ima,zrnca neli se toa,sega toa lilakovoto neznam dali e gel??? 

pa i toa mene me interesirase.. toa ljiljakovoto e definitivno gel,samo mislam deka ne e vo zrncauser posted image . Sega eve proveriv , premiumot go podobrile , stavile nekoj si maxi dry sloj, za polesna vpivlivost i zastita.Pretpostavuvam taka e so site brojcinja, ne samo so br. 4. Inace, nemaat takva zastitna mrezicka kako prvite 3 broja, koi voedno nemaa ni gel.. Da znaev mozebi ke si zemev active baby..Skoro isti mi se. Samo ova premiumot nekako pomeki , stoznam.
do koga ke pravam utki so ova pelenive, aman veke!

< Поракaта ја уредил Natasa981 -- 31.3.2012 19:11:51 >

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот kremco)
Непосредна врска до пораките: 1019
31.3.2012 19:44:00   
Natuska85

Кај има продавници на Гиго трејд?

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1020
31.3.2012 20:01:39   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Кај има продавници на Гиго трејд?

Natuske, nemaat isti ceni site Gigo markwti....na primer gigo golemiot market sto e nakaj dracevo e ist kak drugive..duri i poskap..ja Diapers gi kupuvav 655 ( economy pack od 7- parcinja) od Gigo sto e na patot nakaj kvantaski...vo merketot im se 701...sto ne e mala razlika...znachi najeftinot Gigo e na patot za nakaj kvantaski...mene mi odgovara zasto moite se vo novo lisice..

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1021
31.3.2012 20:06:30   
Cipi Ripi
Vo pravo e Andriance. Jas sum slusnala deka i toj vo Radisani e dosta eftin, ama ne znam tocno cena za pelenive.

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1022
31.3.2012 21:41:37   
vanessa30
Eve i jas da se vklucam vo diskusijava, nie do pred nekoe vreme koristevme can bebe , i prejdovme na cetvorka, megutoa iako se od 7-18 kg,a David togas bese okolu 8 kg od kakuskite od strana mu propustaat, i za proba zemav Daipers i se pokazaa kako mnogu podobri, pomeki se i potrosiv edno jampo pakuvanje i voopsto ne ni propustija, pa sega se prefrlam na niv. Dodusa imam uste pola paketce od Can bebeto da gi potrosam.

< Поракaта ја уредил vanessa30 -- 31.3.2012 21:45:26 >

(Одговор на членот Cipi Ripi)
Непосредна врска до пораките: 1023
31.3.2012 21:58:29   
elenak
Jas gi koristam pampers activ baby 3 (4-9 kg )i se so gel no nekako mi se poneubavi od 2. Dali znaete dali ima velicina 3 bez gel ?

Pampers premium care

Непосредна врска до пораките: 1024
1.4.2012 0:43:42   
lilicka
Со сигурност знам дека сите пелени освен Памперс се најефтини во Гиго тејд што е накај Кванташки.....а Памперс се најефтини во аптеките на Еурофарм!!!

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1025
Страница:   <<   < Претходна страница  39 40 [41] 42 43   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  39 40 [41] 42 43   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?