|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
1.4.2012 11:46:33   
vanessa30
Zenski jas znam deka Can bebe mi bea najeftini vo prodavnicite na Stokomak, barem moite od tamu mi gi kupuvaa i definitivno bea najevtini tamu, e sega neznam kakvi peleni drugi ima tamu i po koja cena se,.

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 1026
1.4.2012 19:05:02   
Andriance
ИЗВОРНА ПОРАКА: vanessa30

Zenski jas znam deka Can bebe mi bea najeftini vo prodavnicite na Stokomak, barem moite od tamu mi gi kupuvaa i definitivno bea najevtini tamu, e sega neznam kakvi peleni drugi ima tamu i po koja cena se,.

Poeftini se vo Gigo ama samo 10 denari mislam...i ja ednas zemav can bebe od Stokomak..ama i niv gi nema bas nesto mnogu

< Поракaта ја уредил Andriance -- 1.4.2012 19:06:59 >

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот vanessa30)
Непосредна врска до пораките: 1027
2.4.2012 1:32:59   
MarilynMonroe
Гледам никоја не ги споменува, а ние ги користиме Pampers Sleep&Play, одлични со цена (едни од поефтините пелени) а сепак сме премногу задоволни. Почнавме со 2чето, сега сме на 3че и не планирам да ги менувам засега. Инаку имам пробано и Пуфис и швајцарските ама овие на Памперс ем ми се најефтини, ем сум најзадоволна!

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1028
2.4.2012 8:22:44   
AnnaMolly RR
Јас ги користев долго време Sleep & Play и многу бев задоволна. Морав да ги сменам зашто најголемите му беа тесни кај ноџињата зашто мојот е буцко. Единствена маана им е што  немаат растегливи лепенки, но мене тоа не ми пречеше. Никогаш ми немаа пропуштено, ни преку ден ни навечер. Цената им е одлична - број 5 се 499 денари, 42 пелени.

Сега уште сме на швајцарските, најдов едни на пазар, а бе, луѓе, исти памперс. Меки, еластични, без гел, со убави сликички... И навечер почнав да му ги ставам и не пропуштаат, а Филип пие по 1-2 шишиња сок навечер. И најевтини се до сега што имам користено 20 пелени 160 денари (број 5).

Live and let live

(Одговор на членот MarilynMonroe)
Непосредна врска до пораките: 1029
2.4.2012 11:12:06   
Џесика
Овие швајцарскиве имаат растегливи лепенки? И каде ги наоѓаш?

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1030
2.4.2012 11:15:28   
AnnaMolly RR
На пазар, на тезга user posted image Има и со растегливи и без. Ако сакаш ајде следен пат со мене дојди. Инаку, има и едни што ги праќаат во бали па тука сами ги пакуваат, а едни фабрички се пакувани и пеглани, јас такви земам. 

Live and let live

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1031
2.4.2012 11:27:55   
MarilynMonroe
Каде на пазар, на кој??? Јас ги земав од Стокомак, ама таму се 194 20 парчиња и има внатре многу фалични (изгледа тие се оние што се пакуваат кај нас, што стигаат во бали) а цената е како да сум купила Памперс Слип&Плеј! Затоа и се откажав. Ама 160денари е топ цена! Каде ги земаш???

Непосредна врска до пораките: 1032
2.4.2012 11:32:37   
AnnaMolly RR
Од Бит пазар, исклучиво од кај еден ист човек. Ајде викендов ако сакате групно одиме по пелени, и така треба да купувам.
Еј, заборавив дека сега се 180. Претходниот пат кога земав рече дека ги поскапеле, ама сепак е евтино и тоа.

< Поракaта ја уредил AnnaMolly RR -- 2.4.2012 11:33:17 >

Live and let live

(Одговор на членот MarilynMonroe)
Непосредна врска до пораките: 1033
2.4.2012 11:51:35   
Џесика
Не, јас имам уште од Бекутанот, пошто сега користиме само за спиење, а некогаш и суви ни остануваат, така да 1 паковање ни трае до 2 месеца, кога ќе се потрошат ќе те барам да ме упатиш. Мора да ни се со растегливи лепенки, еве овие Бекутанов 6-ка земав, абе едвај му ја залепувам, се збрчка детево на мешето и нозете, топачесто е, ми остана проблем до крај ова пеленивеuser posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1034
5.4.2012 17:53:22   
bombica
РР има ли пуфис 4+ од 9-20кг?На официјалната страна на пуфис гледам дека посоти 4+ а во Туш од кај што ги купувам нема плус на пакувањето гледам после 4 следи 5, 4+ нема user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1035
5.4.2012 21:49:14   
Annet
ima 4+ ama vo tus nema:( neznam zosto tolku ubavi peleni gi nema po prodavnicite,samo vo Ani imase ednas vidov,ama site golemini gi nemase..a preubavi se,nezamenlivi
ИЗВОРНА ПОРАКА: bombica

РР има ли пуфис 4+ од 9-20кг?На официјалната страна на пуфис гледам дека посоти 4+ а во Туш од кај што ги купувам нема плус на пакувањето гледам после 4 следи 5, 4+ нема user posted image

< Поракaта ја уредил Annet -- 5.4.2012 21:51:48 >

(Одговор на членот bombica)
Непосредна врска до пораките: 1036
6.4.2012 8:25:50   
dostickage
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Јас ги користев долго време Sleep & Play и многу бев задоволна. Морав да ги сменам зашто најголемите му беа тесни кај ноџињата зашто мојот е буцко. Единствена маана им е што  немаат растегливи лепенки, но мене тоа не ми пречеше. Никогаш ми немаа пропуштено, ни преку ден ни навечер. Цената им е одлична - број 5 се 499 денари, 42 пелени.

Сега уште сме на швајцарските, најдов едни на пазар, а бе, луѓе, исти памперс. Меки, еластични, без гел, со убави сликички... И навечер почнав да му ги ставам и не пропуштаат, а Филип пие по 1-2 шишиња сок навечер. И најевтини се до сега што имам користено 20 пелени 160 денари (број 5).

Zavcera trgnav da kupam i petkata vo Zegin bea 642 den.I ne kupiv za tie pari kej si kupam Active Baby.
Na kraj pak si kupiv Baby Smile,super mi se za 500 denari imam 50 peleni.

Непосредна врска до пораките: 1037
6.4.2012 8:30:51   
dostickage
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

Zavcera trgnav da kupam i petkata vo Zegin bea 642 den.I ne kupiv za tie pari kej si kupam Active Baby.

Lele od kaj ja iskopav brojkava:))))
Pampersot Sleep&Play bea 564 denari Br5.
Rano e mnogu a i vrnezlivo e pa mi se spie,sorry za gresnava brojka 

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 1038
6.4.2012 8:59:16   
AnnaMolly RR

Од каде ги земаш овие? Имаат еластични лепенки? Мојов „дилер“ на пелени изгледа нема да носи веќе од тие убавите швајцарски. Ќе треба утре една турнеја низ Бит пазар да видам дали продава некој друг пелени.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1039
6.4.2012 9:09:38   
dostickage
vo Gigo Trade gi ima. Nemaat elasticni lepenki.
Tie gi pravi fabrikata na Nanys od Atina.Koleskata sto raboti tuka kaj mene rabotela vo pretstavnistvoto na Nanys i vika deka pelenite se stvarno od tamu ne se fake.
Jas sum prezadovolna.Ne se skros meki kako Pampersot ama ne se ni skros tvrdi kako Becutanot.
Mene mi se otkritie.
Isti se kako Nanysot samo bez elasticni lepenki.Ako sakas elasticni zemi se Nanys.Tie mislam deka se 42 peleni 500 denari ama ne me zemaj za zbor.
Probaj mislam deka nema da zgresis so Baby Smile. 

Непосредна врска до пораките: 1040
24.4.2012 12:10:53   
sladjana ms
Toplo gi preporacuvam Daipers,eve veke eden mesec gi koristme i nitu ednas ne propustile navecer duri i po 12 casa,mekicki se i imaat super cena.Porano koristevme Bekutan i tie se dobri samo sto se malku pokruti,od Pampers se isfrlase, a od Pufisot non stop ni propustaa.Taka da jas sum pezadovolna od Daipersot i toplo gi preporacuvam.Pozz

Непосредна врска до пораките: 1041
24.4.2012 12:15:22   
Luci

Probaj mislam deka nema da zgresis so Baby Smile

Мм ме удави со пелениве да ги купиме за проба, и дефинитивно ќе ги земам деновие па и тие да ги порбам, Во моментов имам 3 паковања на пелени дома, Нанис, Кан бебе и Памперс слип енд плеј. За почеток ќе му ги оставам за во градинка а за понатаму видечемо, зависи како ќе се покажат

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 1042
24.4.2012 12:16:26   
Calypso
Јас решив да ги сменам Пафис со Дајперс. Лично сум презадоволна од Пафис, ама нема 4+ (4 веќе се мали некако), кај нас, па морав да земам Дајперс, и фала му на Бога, одлични ми се сега засега, а ги користам само ноќе и денски по потреба. Инаку, како што имам порано кажано, дење ги користиме Бејби Смајл од Гиго Трејд. И од нив сум презадоволна. Сега ќе терам вака со овие бројчиња, па ќе видиме.

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот sladjana ms)
Непосредна врска до пораките: 1043
24.4.2012 14:07:41   
AnnaMolly RR

Од каде ги земаш овие? Имаат еластични лепенки? Мојов „дилер“ на пелени изгледа нема да носи веќе од тие убавите швајцарски. Ќе треба утре една турнеја низ Бит пазар да видам дали продава некој друг пелени.

Си најдов нов „дилер“ и уште поубави пелени! Пре, пре, презадоволна сум. Во провидно пакување се, има ливче внатре и пишува: Пакува „Доника“, Куманово.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1044
24.4.2012 14:18:16   
dostickage

Си најдов нов „дилер“ и уште поубави пелени! Пре, пре, презадоволна сум. Во провидно пакување се, има ливче внатре и пишува: Пакува „Доника“, Куманово.

Super,koja cena se i kolku parcinja?

Непосредна врска до пораките: 1045
24.4.2012 14:30:16   
AnnaMolly RR
20 пелени 180 денари. Од 11-25 килограми. Тие од 7-18 кг се 160, а цената се намалува за 20 денари колку што е помало бројчето. А во секое си има по 20 пелени.
Бев сабајле да купам, ама ми рече дека утре ќе донел некои нови, 25 за 200 денари. Па ќе одам да видам какви се тие и ќе пишам.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1046
24.4.2012 14:35:27   
lilicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso

Јас решив да ги сменам Пафис со Дајперс. Лично сум презадоволна од Пафис, ама нема 4+ (4 веќе се мали некако), кај нас, па морав да земам Дајперс, и фала му на Бога, одлични ми се сега засега, а ги користам само ноќе и денски по потреба. Инаку, како што имам порано кажано, дење ги користиме Бејби Смајл од Гиго Трејд. И од нив сум презадоволна. Сега ќе терам вака со овие бројчиња, па ќе видиме.

Од каде ги земаш бејби смајл и какви се,од Гиго во Маџари или??

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 1047
24.4.2012 15:26:35   
Calypso
Ако Гиго кај пругата на кванташки е тој во Маџари, тогаш да, од таму ги земам. Грчки се, памучни, без еластични лепенки што значи не се за буцковциuser posted image , ама држат супер (ми се десило да пропуштат, ама ако ептен е мочкан, инаку не). Ги земам 397 ден 50 парчиња, портокалово пакување се, бр. 4. Петката се прилично поголемки.
Ако си во Маџари, пиши ПП. Јас сум во Ергеле.

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 1048
24.4.2012 15:50:41   
dostickage
ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso

Ако Гиго кај пругата на кванташки е тој во Маџари, тогаш да, од таму ги земам. Грчки се, памучни, без еластични лепенки што значи не се за буцковциuser posted image , ама држат супер (ми се десило да пропуштат, ама ако ептен е мочкан, инаку не). Ги земам 397 ден 50 парчиња, портокалово пакување се, бр. 4. Петката се прилично поголемки.
Ако си во Маџари, пиши ПП. Јас сум во Ергеле.

so zboris jas gi zemam poskapo.Aaaa kje go pratam mm koga kje odi na teren natamu da kupi peleni.

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 1049
1.5.2012 11:42:01   
anaana
do sega koristevme pampers premium care. imame mesec i pol, koristam 2ce. ama nekako mi se mnogu skapi pa sakam da probam nesto drugo. gledav puffis 2ce 94 peleni se 749 den. sto za razlika od pampers se poeftini. pampersot active baby, 2ce 94 peleni se 1019 den.
dajte nekoj predlog. samo da se ubavi da ne propustaat. do sega od pampersov premium sum prezadovolna ama se navistina skapi.

Непосредна врска до пораките: 1050
Страница:   <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?