dostickage -> RE: Еднократни пелени (6.4.2012 8:30:51)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR Јас ги користев долго време Sleep & Play и многу бев задоволна. Морав да ги сменам зашто најголемите му беа тесни кај ноџињата зашто мојот е буцко. Единствена маана им е што немаат растегливи лепенки, но мене тоа не ми пречеше. Никогаш ми немаа пропуштено, ни преку ден ни навечер. Цената им е одлична - број 5 се 499 денари, 42 пелени. Сега уште сме на швајцарските, најдов едни на пазар, а бе, луѓе, исти памперс. Меки, еластични, без гел, со убави сликички... И навечер почнав да му ги ставам и не пропуштаат, а Филип пие по 1-2 шишиња сок навечер. И најевтини се до сега што имам користено 20 пелени 160 денари (број 5). Zavcera trgnav da kupam i petkata vo Zegin bea 642 den.I ne kupiv za tie pari kej si kupam Active Baby. Na kraj pak si kupiv Baby Smile,super mi se za 500 denari imam 50 peleni. Lele od kaj ja iskopav brojkava:)))) Pampersot Sleep&Play bea 564 denari Br5. Rano e mnogu a i vrnezlivo e pa mi se spie,sorry za gresnava brojka
|
|
|
|