RE: Еднократни пелени (Целосна верзија)

Форум >> [Бебе] >> Новороденче, бебе

Порака

mamicki -> RE: Еднократни пелени (1.5.2012 13:03:19)

Puffis mi se ubedlivo najdobri peleni, spored cena i kvalitet. Imam probano Pampers, Daipers, Becutan, no Puffis definitivno ostanuvaat do kraj, t.e dodeka ni trebaat.

anaana -> RE: Еднократни пелени (1.5.2012 15:34:34)

ke kupam denes ili utre malo pakuvanje ima gledam od 24 peleni. pa ke vidam kako ke odi :)))

Andriance -> RE: Еднократни пелени (2.5.2012 0:41:50)

Bevme kaj majka mi pred nekoj den i neznam kako sum zemala samo edna pelena pa morav dakupam odma od maalsata prodavnica...tamu imase samo od tie shvajcarskite na AnnaMolly [sm=smiley36.gif] i toa 20 peleni 175...voopsto ne bile losi...baska rasteglivi lepenenki..ja posekako sum zadovolna od Diapers..samo sakav da spodelam iskustvo [sm=smiley36.gif]

Love27 -> RE: Еднократни пелени (2.5.2012 2:49:01)

koi se ovie peleni kako da gi pobaram ?

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Од Бит пазар, исклучиво од кај еден ист човек. Ајде викендов ако сакате групно одиме по пелени, и така треба да купувам.
Еј, заборавив дека сега се 180. Претходниот пат кога земав рече дека ги поскапеле, ама сепак е евтино и тоа.

Natasa981 -> RE: Еднократни пелени (5.5.2012 13:23:55)

Dali ima nekoja mamica da mi pise iskustvo so pelenite Violeta i kade se najeftini (za skopje mislam) ? fala

anaana -> RE: Еднократни пелени (6.5.2012 14:39:44)

kupiv jas od tie pufies znaci 2ka, 94 peleni se 750 den (na nekoja akcija bea) imaat elasticni lepenki, nalku se razlicni od pampers premium care (ama se i kade kade poeftini). imaat mal miris prijaten ne e jak, i sega zasega (veke 3 dena) sum zadovolna. nema propusteno, pa ke vidime. mi bese strav za na vecer da ne propusti, ama ete zasega e dobro :)))

Ikana -> RE: Еднократни пелени (6.5.2012 14:54:40)

A za bebe od 6 i pol-7 kila koj broj se od puffies? I kolku ima vo pakovanje?

Ikana -> RE: Еднократни пелени (6.5.2012 15:03:58)

Најдов[sm=smiley36.gif] број 4 ми треба мене.

anaana -> RE: Еднократни пелени (6.5.2012 15:08:08)

najverojatno se 3ka, mislam deka ima od 22peleni i 86 nesto taka.. ama ne sum sigurna.ako vidam ke ti kazam :)

anaana -> RE: Еднократни пелени (6.5.2012 15:10:18)

a na 3ka pisuva od 4-9kg...

Ikana -> RE: Еднократни пелени (6.5.2012 15:12:31)

Мали и се тие од 4 до 9 кила, по памперсот се водам и го најдов сајтот на Пуфис....ќе земам да видам дали ќе ни се погодат, арно ама досега Пампер спремиум ни беа најубави. Ај мала промена, само да не и се исфрла газето ми е страв. [sm=zmeden.gif]

anaana -> RE: Еднократни пелени (6.5.2012 15:47:08)

i jas do sega bev so premium, pufies mi se ok, ne se isfrla, ne mi propustile uste, pa ke vidime.. imam jas i premium 2ka za sekoj slucaj na vecer da i stavam :))

Ikana -> RE: Еднократни пелени (6.5.2012 16:14:06)

[sm=bravo.gif]
Досега само од влажни марамици ми се има исфрлено, од оние фреш & фреш, пелени еднаш и имам сменето, ама со други памперс, оние new baby и ок беше, немаше реакција. Се надевам овие пуфис ќе се погодат. И јас имм уште некои 10тина памперс премиум, ако не биде со новиве, пак на нив се враќам.
Фала женска!!![sm=smiley36.gif]

Ikana -> RE: Еднократни пелени (6.5.2012 16:35:49)

Pufies во Веро се 949 денари, бр. 4, а внатре има 70 пелени...секаде е вака или во Веро се поскапи?

anaana -> RE: Еднократни пелени (6.5.2012 17:03:15)

jas ovie gi kupiv 749 den 94 peleni, vo ohrid. ima eden market stop shop i e mnogu eftin i ima vnatre baby shop i se e ppoeftino.. a vero mislam deka e najskapo od site. vidi vo zegin ili vo tinex

Beatris -> RE: Еднократни пелени (6.5.2012 21:06:52)

Женски кажувајте чаре, А неколку вечери по ред се буди утоп мокра, користиме Памперс актив бејби 4+, преку ден нема никаков проблем ама што и стана сега навечер незнам. Еднаш порано купив Дајперс и Пафис ама ми пропуштаа каки [sm=smiley36.gif]

Бројчето е ок, нема килажа за 5ка, а и убаво и лежат овие, таман и се. Хелп!

kikicka -> RE: Еднократни пелени (6.5.2012 21:41:30)

Беатрис земи премиум памперс за навечер ,мене тоа ми е спас,и Л тонее секое сабајле со активот,и тоа 5 и зимам иако нема толку кг. Пробај навечер премиум а преку ден Актив

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Женски кажувајте чаре, А неколку вечери по ред се буди утоп мокра, користиме Памперс актив бејби 4+, преку ден нема никаков проблем ама што и стана сега навечер незнам. Еднаш порано купив Дајперс и Пафис ама ми пропуштаа каки [sm=smiley36.gif]

Beatris -> RE: Еднократни пелени (6.5.2012 22:00:54)

Благодаримееее [sm=smiley31.gif] Не ми текнало таква комбинација да направам

anaana -> RE: Еднократни пелени (6.5.2012 22:56:03)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Pufies во Веро се 949 денари, бр. 4, а внатре има 70 пелени...секаде е вака или во Веро се поскапи?

jas gi vidov denes vo market vo struga 769den, 70 peleni 4ka

Natuska85 -> RE: Еднократни пелени (6.5.2012 23:14:54)

Последниов месец користиме нанис од гиго трејд и можем само пофални зборови да упатам за нив[sm=smiley36.gif]

Ikana -> RE: Еднократни пелени (6.5.2012 23:28:10)

Благодаримееее [sm=smiley31.gif] Не ми текнало таква комбинација да направам

Премиум Беатрисче...а овие во веро се луди бре 200 денари поскапи се пелениве....аааа кај ги има на друго место пуфис???

anaana -> RE: Еднократни пелени (6.5.2012 23:31:54)

jas mislam deka vero se najskapi opsto. vidi vo tinex vo tediko nekade. jas znam deka premium care se najeftini vo euro farm apteki - 2ka se 830 nekade, a vo zegin 930 otprilika. a za pufies ne znam samo znam deka 940 se mnoguuuu skapiii

Ikana -> RE: Еднократни пелени (6.5.2012 23:35:12)

Па нели се премногу скапи...колку памперсот се[sm=hudicek1.gif]
Ништо ќе барам по другиве маркети, вака ме бендисаа, ќе видиме ноќеска дали ќе пуштат, а и повеќе пелени има во пакувањето отколку памперсот...овие се 70 пелени, а памперсот 4 се 52. И за иста цена поисплатливо е..... Али многу се 200 денари брееее[sm=hudicek1.gif]
Фала анаана!!!! [sm=bravo.gif]

Pepelaska * -> RE: Еднократни пелени (6.5.2012 23:36:47)

Абе и син ми нема килажаа за 5 ама носи вече една година[sm=smiley36.gif]поради истиов проблем , земи поголеми еден број ништо нема да и биде,

А користи некој дајперс? ние сме на бекутан ама овие некако ко поевтини ми се видоа

anaana -> RE: Еднократни пелени (6.5.2012 23:40:27)

no problem, samo da se pogodat. eve kaj nas do sega nemame losa reakcija :)) se nadevam taka ke ostane posto se poeftini od premiumot a ne se losi meki se.. a so ova cenive stvarno nema smisla :(

Страница: <<   < Претходна страница  41 42 [43] 44 45   Следна страница >   >>