Ikana -> RE: Педијатар (15.3.2012 20:09:09)
|
Sarah i Popce, ako tolku gi poznavate rabotite, togas sigurno gi poznavate i tie dvajca doktori sto gi navedov sto se BEZ PRESEDAN najdobri pedijatri vo drzavata, parasajte si ja i Smokovska, sigurno Sofijanov ja ucel kako da dade dijagnoza. Vtora rabota, jas kjerka mi ja nosam na privaten pedijatar, i iskreno razocarana sum maksimalno od drzavnoto zdravstvo, od pricina sto edvaj ziva izlegov so bebeto od GAK, greshka sto nema da si ja prostam. Taka da toj muabet vas ne vi drzi voda. Treto, mojata majka e isto taka pedijatar, doktor na nauki, i primarius doktor koj vo momentov raboti na Detska klinika, poradi toa sto ceka da dobie titula profesor, ili daj boze akademik ponatamu, i e edna od pionerite, naucnik koj napravi revolucionerno otkritie vo stranska drzava kade sto bese izbrana od cela Jugoistocna Evropa poradi svoite dotogashni dostignuvanja vo svojata struka, koja sto voopshto ne se presretnuva so strukata na Smokovska, osven vo opshtite nacela, za koja sto ne daj boze da mi zatreba mene ili na bilo koj drug, begaj podaleku jas velam. Taka da i muabetot za zavist ne vi drzi voda. I jas da sum doktor kje odam kaj najkvalitetniot doktor sto postoi za svoeto dete, pravel toj pari ili ne. Jas sepak kje se zadrzam na dr. Sofijanov kako doajen vo Pedijatrijata vo Makedonija, a i na Balkanot, na koj bezrezervno mu veruvam. A muabetot za Smokovska mi e, svaka cas_t, ama ima i pokvalitetni.
|
|
|
|