blue_blue -> RE: Педијатар (17.8.2011 10:12:43)
|
Моето искуство кажува дека Маџоска не прегледува ради реда. Баш напротив кога си внатре кај неа може да останеш колку сакаш и се што сакаш да прашаш. Точно е дека има многу гужва но сестрата го пучитува редот, преку ред се влегува само ако навистина не си за чекање, нели зависно од состојбата на детето. Гужвата е стварно нај негативнната работа кај Радица во ординација, ама и за тоа ќе научиш што кога како да одиш, на пример во среда многу помалку има гужва него во понеделник и петок, кога е втора смена ако дојдеш во 19:15 ич нема да има гужва. Точно е дека работи со неа снаа и - Данче која иако е млада е одличен доктор. Ако не сакаш Данче да го прегледа детето ќе и кажеш на сестрата и ќе си чекаш кај Радица. Инаку друг супер педијатар е Д-р Смоковска ама таа работи само приватно и се наплаќа дури потврда за здраво дете за во градинка. Работи само од сабајле докај 13:00- 14:00, никогаш не се јавува на мобилен. Маја што работи кај Смоковска не ја бива - таа не е ни педијатар туку е општ лекар. ИЗВОРНА ПОРАКА: Lisica Za dr. Madzovska nemam bas cueno pofalni zborovi, mi imaat kazano deka pregleduva samo radi reda i deka e prepolno od pacienti kaj nea, a rabotela snaata ili sinot so nea, i samo se gledalo vo kvantitet ne kvalitet, moze e greska, ama od poveke lugje go imam cueno istoto. A promenava na pedijatar epten tesko mi paga:) ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Lisica Znaci imam potreba od dobar pedijatar nekade vo okolinata na vlae,gjorce ili karpos, centar ne e bitno kade samo da e dobar, zasto dobar pedijatar zlato vredi. Odevme kaj Dr. Sandra vo MVR ambulatata,yes da ni bese super doktor, podobar zdravje, ama otide vo penzija[sm=smiley19.gif] Drugiot doktor DR. Sokololvski koga i da otidevme kaj nego znaci redovno dobivame antibiotik od nego, ili pak za nekoj mal isip odma ne prakase na klinika,vnimanie od negova strana nikakvo. Zamenata na Dr.Sandra e nekoja doktorka Vesna, ama bas voopsto ne mi ostavi nikakov vpecatok, ednostavno inertna. Ние го носиме нашето [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/duda.gif[/image] во поликлиниката во Ѓорче кај др.Радица Маџовска и сме презадоволни.
|
|
|
|