sonc90 -> RE: слабокрвност (15.5.2015 0:18:34)
|
pak jas... po nekolku minati meseci obiduvajki se so sirup pa aj bozem da ne ja trujam so hemii kerka mi pa se svrtev na priroden nacin da go kreneme Hgb i koga ideme na lekar pred 3 nedeli,uste tolku padnat Hgb-ot a pokraj nego i ostanatite parametri...ni dadoa Legofer so vit C i B6...vitamin C ne saka kapki tuku samo apce i i go stavam vo kasickata(celo apce,ne izdrobeno) i go jade t.e. golta pa posle "pieme" sirup...e tuka e makata,da me gleda nekoj od strana ke si misli deka si go zlostavuvam deteto...lugje korne-place,butka,bega,sirup na site strani tece...probav so lazicka,so spric,so ona drugoto slicno na spric(ne znam kako se vika),so toa sto ide zaedno so sirupot za merka...kako da ja nateram da pie?do sega nekolku pati primetiv deka vdisa od sirupot,primetiv deka namesto vo grlo i vleze vo disnite patista...nemam vekje um,sto da pravam?kazete nekoja finta zasto koga ke dojde vreme za sirup ne znam na kogo mu e povekje tesko-mene ili na malata... ako ne mi e za tuka prasanjeto,se izvinuvam,prefrlete mi go na soodvetna tema...
|
|
|
|