Дечка -> RE: Инсеминација (16.11.2012 15:10:57)
|
Melanija, racen pregled e onoj koga lekarot ednata raka t.e. dva prsta stava vnatre, a so drugata pritiskaa od nadvor na stomakot. Taka se napipuva ako ima vospalenie. A ako ima vospalenie ima i bakterija. Na klinika, od moe iskustvo, taka nikoj ne pregleduva osven studentite sto se ucat. Ti mozda se sekavas na moite postovi deka imam bolki od letovo dolu nisko. Neli prasuvav dali nekoj ima takvi posle operacija. Ama brisevite mi bea cisti na 3 pati. posledniot vo septemvri. na klinika 10 pati me gledaa, na urolog dvapati bev za bolkite i site vikaat nemaj gajle. Plus na mazot mi brisevite mu se cisti gi pravese isto vo septemvri. Priciniteli moze da se mnogu i tek treba da zboruvam so doktorot, pa ke vi napisam. Najmnogu se sumlja na eserihijata sto ja imav letovo vo besika, mada bese malku, a jas i mazot mi ja lecevme so 2 tipa antibiotici za da ne i tekne da se vrati. Sega sme pak na citeral. Belo pranje nemav ic se do pred 2 dena koga primetiv deka mi e malku zgolemeno. Si rekov mozda e od chlomidot. Inace privatno otidov kaj doktorot na Vezilka [sm=smiley1.gif]. Toj sto nea i napravi uspesna inseminacija pred nekolku godini. Da ne izgleda kako reklama ke ti go pisam vo p.p. Toj e lekar i na majka mi. Pred 10 godini toj na mene mi imase mnogu pomognato i veke nekoe vreme pak se mislev da odam kaj nego. Zosto e dobar resiv deka ili kaj nego ke mi pravi inseminacija, ili ako ne smee tamu da dojde vo nekoja klinika. Vazno mi bese da e lekar na koj moze da mu se veruva. Neznam koja kombinacija ke bide koga ke ozdravam, zosto toj rece nikako inseminacija so vospalenie, samo poloso moze da bide.
|
|
|
|