denim
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: *mika* Ajde eve i tuka da pisam, imam pisuvano nekade na druga tema, ama i ovde pa mozebi nekomu ke pomognam. I jas sum imala Cin 1 najverojatno, bidekji se povlece sam po sebe, a pisuvase Cin 2 na papot, ama ne mi napravija dodatni ispituvanja, pa pretpostavuvam deka bil 1. Nema potreba spored mene, da se podlegnuvate na laserski ili bilo kakvi tretmani, dokolku e Cin 1. Se sto treba da pravite e konecno da pocnete so zdrava ishrana normalno na pocetokot mozebi ke treba malku i da potpomognete, so caevi, vaginaletki od kantarion, da piete aloe vera ili papaja (koncentrati) gi ima vo Zegin, potoa kapsuli Brokulin, C vitamini, Beta karoten kapsuli, folna kiselina (pomaga vo sozdavanje crveni kletki, a so toa indirekno i vo zajaknuvanje na imunitetot), samento kapki... znaci site ovie se dodatoci, vitamini i sl sto se zimaat so ishranata, i toa NE se odednas bidejki i ne se bas evtinki, tuku od vreme na vreme po nesto, da si go pocastite organizmot, ke vi vrati duplo so zdravje a vo iskranata pokraj mnogu zelencuk i ovosje, vi preporacuvam od sabajle barem 2-3 pati nedelno ceden sok od cveklo, morkov, limun, jabolko... potoa, po edna casa crveno vince navecer :), mevce isto taka, kakao namesto kafe, ripce ednas nedelno, mnogu orevi, lesnici, bademi (nepeceni) ... i ic ne se sekirajte Cinot ke go snema :)) ako ve prakja dr na lasersko, pobarajte vtoro mislenje I ne ste vekje malecki, mora da si se grizite za vaseto zdravje Apsolutno. I jas taka funkcioniram veke 9 godini (od koga mi se pojavi). Znaci redovna i zdrava ishrana (od rastitelno poteklo), Vitamini kupuvam isklucivo od RSI+ Selen. Bez trosoci okolu bezpotrebni zafati, laserski ili konus; No Zavisi i od Dr. sto Ve leci t.e. od klinikata vo koja Ve tretiraat, kako i od Vas samite i redovni kontroli. Vo megjuvreme rodiv 3 deca i nemam veke CIN .
|