Bitolcanka -> RE: Од членовите на РР имам доверба во... (25.1.2010 15:06:59)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Боцко можеби е малку неблагодарно да посочуваме конкретни имиња. н знам, можеби грешам, но ете се прашувам како ќе се чувствува некој/а кој не е споменат во „кругот на довербата“. мене некако од самиот почеток најдобро ми оди комуникацијата со мами и еца, но тука е и ники. сега на периоди ме нема, а рр е голема, сигурно има уште многу искусни и доверливи мајки и татковци на кои човек може да се потпре. се разбира тука сум и ја да помогнам, колку знам и умеам...[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Сосема се согласувам. Не се познаваме сите лично и не контактираме приватно (по телефон, нет) + не се сите многу активни на РР за да се споредуваме меѓу себе. Некогаш е поубаво и полесно да му се довериш на подалечен пријател отколку на близок, а најдобро е преку темата да прочиташ различни мислења и искуства, да примиш совет од повеќемина и да примениш, да одлучиш сам/а што понатаму... Секој е индивидуа сама за себе и од секого може нешто да се научи.
|
|
|
|