lukas -> RE: Од членовите на РР имам доверба во... (22.9.2010 13:56:06)
|
ja sakam ringeraja posebno zaradi toa sto nikogas nikoj ne me ignoriral koga ke prasam nesto i koga ke otvoram po 10 min pak vo taa tema ete za mene 10 mislenja odgovori od iskusnite mamicki i kako mozam da recam deka ima klanovi koga site tie gore sto si se iskazaja deka se slusaat na fb na skajp i tie site mi odgovaraat toa znaci ne ne delat nas ostanatite,navistina ima likovi koi mu padnale vo oci primer poradi nivniot tvrd stav pozitiven bilo ili negativen no jas sum ovde za da se druzam i da ucam od vas mamicki idni kako da stanuvam se podobra mamicka i domakinka i zena,i SEKS BOMBA,hahaha,jas site podednakvo ve cenam i postovam ako ne ve cenev nemase dosega nisto da primenuvas sto ke prasam,i jas imam fb nekolku prijatelki ama retko komunicirame i toa samo sto ni pravat decinjata i tolku zosto da ne i sega ako tie nekolku prijatelki mi se na fb ne znaci deka akoi na nekoja tema odgovorat nesto sto mene ne mi drzi voda pa jas ajde sega ke bidam od kaj nea,toa ke znaci deka nemam svoe jas,SITE VE CENAM,i ovde sme sepak da se druzime da razmenuvame mislenja i da ne se osuduvame koj kako misli clen sum mi se cini 1 god i nesto i od koga sum clen i rucek pravam prema rr-ja i mislenja delam od doma i problemi,i sin mi veruvajte so vas go porasnav,i znam deka koga i da pisam za moment ke ima odgovor na moeto prasanje i nikogas ne ste me izvisile...pozzz do site moi rr-ki...
|
|
|
|