sandriana RR -> RE: Подновување на името (22.3.2016 10:11:01)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bubu Ipo Zdravo, sakam da prasam nesto no so ogled deka sum nova neznam na koja tema da go postavam prasanjevo. Slobodno premestete go kade sto mu e mestoto ( ako ima mesto ) Bremena sum 34 nedela, so masko a na 13 nedela koa bev bremena pocina na mm brat mlado dete 24 god i sega sakam da se vika moeto bebe po nego, a termin mi e za poragaj bas okolu pomen za 6 meseci. Sto mislite vie dali e ubavo ili ne ? I da napomenam deka prviot sin mi ima 4 god i mnogu si go sakase cickomu, bea privrzani . fala ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina Bubo ipo zatoa sovetuvaj se so familijata dali svekor ti i svekrva ti ke sakaat taka da se vika posto mojot tatko pocina na51god pa majka mi ne dade na sestra mi da go stave imeto na tatko mi na deteto vikase pobolno ke i bilo uste poveke ke ja bolelo toa posto ona e sama i uste i e tesko pa i ova da i go napravime ne rece podobro ne ИЗВОРНА ПОРАКА: Bubu Ipo da vo red e seto toa, svekormi e pocinat od poodamna , mm mu e zelba a i vika deka majka mu ke se raduvala. Sakam samo da znam dali e vo red ili ne, mislam dali bi bilo ubavo, da ne necini poso adeti nemam poim . Nemame precki od nikogo sami ziveeeme so mm. fala mnogu ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina Ti si znaes sega no najdobro sovetuvaj se i razgovaraj i so nea oti sto vika mojata majka koga ke mu viknam na toa dete ke se navratat i spomenite i se no ajde jas da ne ti se mesam sto kako e ti si znaes najdobro ИЗВОРНА ПОРАКА: Hopeful RR Bubu Ipo, прво, честитки за бременоста [sm=smiley1.gif] Истовремено, жалам за вашата загуба, навистина е тажно да згасне толку млад живот... Ваква тема немаме, не сме ни дискутирале колку што знам, но ете, ај да пишеме мислење. Од аспект на адет, мислам дека нема пречки, и се е до твоја желба и желба на сопругот, ако вам не ви пречи и дотолку повеќе ви е мерак, зошто да не. Лично јас, сметам дека секој нов човек на светот треба да има ново име, односно да не носи име на друг човек од семејството, за да си има своја, нова, чиста енергија. Во таа смисла, мене не ми се допаѓа ставање име на баби дедовци и слично, и за среќа нашите родители воопшто не инсистираа на такво нешто. Но, тоа е мое мислење, не значи ништо. Вие направете како вие сакате и ич да не ви е гајле кој што ќе рече [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|