Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 19.11.2009 15:29:17
delfinka
jas denes se custvuvam kako celiot svet da mi se rusi mislev ovoj mesec ke bide so bebce ama nistooooooooooo me boli strasno stomah znam deka do vecer ke dobijam aman veke
RE: Како се чувствувате денес ? 19.11.2009 15:30:43
Anushka
зошто тажно, мами? Јас сум во одвратна пост породилна депресија, само јадам, само чистам, децава на глава ми се качуваат, ама ... сега ќе ви кажам виц: што с случило кога вонземјани сецирале череп на плавуша и нашле само лента во средина? (мислеле дека е некој вреден запис, чип, па го исекле да земат примерок)? - и` паднале ушите.
RE: Како се чувствувате денес ? 19.11.2009 15:44:23
mami
Зошто мами?
денес е погребот на една бабичка моја од Крива паланка, јас за жал неможев да присуствувам, а ми беше мила, една од сестрите на дедо ми...пробувам да бидам позитивна цел ден, ама низ глава ми се само сите оние претци мои кои ги нема веќе а страшно ми недостигаат, и страшно ми е жал што не дочекаа правнуче да видат...ај сега ме расплакавте
< Поракaта ја уредил mami -- 19.11.2009 15:45:29 >
RE: Како се чувствувате денес ? 19.11.2009 15:46:38
arh_diz
Mami znam kako ti e mojata baba pocina pred edna nedela isto jas nemozev da dojdam na pogrebot . No se tesam so toa sto ja vidov za posleden pat vo Oktomvri
RE: Како се чувствувате денес ? 19.11.2009 15:53:18
Bogdancanka
мене денес нетот ми иде на нерви и ми руши расположение а и мускулите ме болат има некој лек за воспалени мускули едвај се движам како стара баба сум и дедо ме примети и ми вика оди на доктор немој да фатиш свински грип а воспалението го добив садејки кромид бев пред некој ден кај сестра ми на помош.
RE: Како се чувствувате денес ? 19.11.2009 16:23:13
bordan
Mami mnogu mi e zal za tvojata babicka neka pociva vo mir.No sepak jas mislam deka e podobro lugeto da gi pametime onakvi kakvi sto bile dodeka bile zivi a ne spored poslednoto viduvanje taka da ne se nerviraj i na mene i na mm ni se sluci slicno nesto negovata baba koja mnogu sakase od nas paravnuce nemozese da doceka.Samo sto doznavme deka sum bremena taa padna vo koma i po nekolku dena umre nie i kazavme dodeka bese vo bolnica i znam deka ne ima slusnato oti koga i kazavme taa samo togas me stisna za raka sto bese mnogu zalno oti toa i bese edinstvena reakcija za tie nekolku dena.
RE: Како се чувствувате денес ? 19.11.2009 16:38:35
Medo
Прими сочуство за бабичката. Јас пак, многу често мислам на татко ми овој месец (и тој е, исто така, починат) и многу ми е криво што нема да ја види ќерка ми кога ќе се роди
Инаку, денес се чуствувам прилично ок. Дури земав да правам милиброт, па се уморив. Сега лежам тука во дневна. Деветти месец не е шала. Мислиш дека можеш многу работи да направиш, ама телото откажува.
(За воспалени мускули помага ориз - свари си ориз или направи си сутлијаш )
< Поракaта ја уредил Medo -- 19.11.2009 16:40:24 >
RE: Како се чувствувате денес ? 19.11.2009 17:35:25
Еца
Јас се чувствувам супер,нема што...ма катасторфа сум... Де сум среќна, де сум нешто безвезе се ме нервира, па ништо не ме нервира.Анушке ќе дае и ја мене ова постпородилната, викаат после третиот месец знае да здрма, а јас и ти сме тука некаде четврти .
RE: Како се чувствувате денес ? 20.11.2009 15:18:58
Anushka
јас сум во депресија... цел ден во пижами... дури и Скопско не помага... ама помислата дека во недела ќе одам на Водно со супер друштво+деца, е тоа ми ѓи брка сите темни облаци!!!! Позз.до друштвото за Водно.